Annonce
Aarhus

Pas på blødt sand på stranden: Ægtepar sank i til brystet

Det er igen sikkert at gå en tur ved Grenaa Strand, oplyser Norddjurs Kommune. Genrefoto: Scanpix/Iris
Norddjurs Kommune har afspærret et område på Grenaa Strand, som efter blæsevejr og højvande minder om kviksand.

GRENAA: Søndagens blæsevejr fik vandstanden til at stige ved Grenaa Strand, og det har givet kviksand-lignende tilstande. Det skriver TV2 Østjylland.

Det har nu fået Norddjurs Kommune til at sætte afspærring op op på stranden, men flere borgere melder at være sunket godt ned i det våde sand inden da.

Således oplevede Anette Frederiksen fra byen at synke i til knæene, ligesom hun oplevede et ægtepar, der havde fået sig et alvorligt chok.

- Jeg mødte ægteparret, efter de havde kæmpet en brag kamp for at komme op af sandet. De var begge sunket i helt til brystet og var fuldstændig rystede, siger Anette Frederiksen til TV2 Østjylland.

Norddjurs Kommune oplyser til tv-stationen, at problemet med kviksand er under kontrol, og at man sagtens kan gå en tur ved stranden, så længe man holder sig ude af det afspærrede område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce