Annonce
112

Pas på denne snyder: Midaldrende mellemøstlig mand bruger syge til at bedrage folk

Politiet advarer mod en midaldrende snydepels, der påstår han har ventet på Falck i timer, og har brug for penge til en taxa. Arkivfoto: Michael Bager
Politiet advarer og efterlyser en mand tæt på de 50 år, som bruger en historie om syge familiemedlemmer til at narre penge fra århusianere.

AARHUS: En 24-årig mand blev forleden franarret penge med en fremgangsmåde, som politiet har set flere gange. Derfor går ordensmagten nu ud med en efterlysning og en advarsel om svindleren.

Den 24-årige kom cyklende på en parkeringsplads i Aarhus, da han torsdag blev kontaktet af en mand, han ikke kendte. Manden fortalte, at han havde ventet på Falck i to timer, fordi hans bil var brudt sammen. Han skulle angiveligt være på vej til Aarhus Universitetshospital for at se sin far, som netop var afgået ved døden, lød historien. Nu manglede manden penge til at komme derhen. Den 24-årige gik derfor med manden til en hæveautomat og hævede 600 kroner, som han gav til gerningsmanden.

Den følgende dag mødte den 24-årige tilfældigt den samme mand, der var ude at gå tur med sin familie. Den 24-årige konfronterede manden, som nu benægtede alt kendskab til episoden. Manden beskrives som: Mellemøstlig af udseende, 45-50 år, 165-171 cm høj, almindelig af kropsbygning, hvid hud og sort, kort hår. Han talte med dansk med accent. Han var iført jeans, løbesko og mørkegrå dunjakke.

Politiet har gennem den seneste tid modtaget mange anmeldelser fra folk, som enten er blevet snydt eller forsøgt snydt af en mand med lignende signalement og under påskud af at skulle bruge penge til at besøge syge eller afdøde forældre. Østjyllands Politi advarer imod, at man udleverer penge til fremmede og i øvrigt kontakter politiet på telefon 114, hvis man oplever noget lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce