Annonce
AGF

Patrick Olsen efter stikpille til Fischer: Han er god til at snakke og få det vendt til sin fordel

Patrick Olsen drillede sin ven Viktor Fischer i AGFs 2-3-nederlag i Parken. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
AGFs midtbanespiller lavede et mærkværdigt stunt mandag i Parken, der refererede til sidste uges FC København-kamp hvor Viktor Fischer var i centrum.

FODBOLD: Fodboldspillere er nogle gange som elefanter. De glemmer ikke så hurtigt.

Da AGFs Patrick Olsen mandag var involveret i en duel med FC Københavns Viktor Fischer fik han tildelt et frispark. Fischer beklagede sig over det, hvilket fik AGF-spilleren til teatralsk at kaste sig i græsset.

Det virkede til at være en klar hentydning til seneste uges møde mellem de to klubber, hvor Viktor Fischer i Aarhus stjal overskrifterne med hvad mange AGFere mener var skuespil.

Annonce

Efter kampen lod Patrick Olsen dog tilskuere og medier tolke på situationen.

- Det er en del af spillet. Der var måske en græstot, jeg faldt over ...

Var det en reference til sidste uge?

- Det må I selv tolke på. Det har jeg ikke mere at sige til.

Du kender Viktor Fischer godt, I har spillet mange ungdomslandskampe sammen. Hvad er dit forhold til ham?

- Det er rigtig fint. Jeg synes det var lige i overkanten, det han lavede sidst, og det ved han også godt selv. Men han er god til at snakke og få det vendt til sin fordel. Jeg kender ham rigtig godt og det var vores sidste kamp mod hinanden i år, og nu er der ikke mere i dét.

- Vi er fine venner igen. Det er kampe i kampen og Fischer er en af de dygtigste til at spille spillet. Nogle gange bliver det for meget, men det må han selv ligge og rode med.

- Vi gav hinanden en krammer efter kampen, så mere var der ikke i det. Det er på grund af de her kampe i kampen, at det er sjovt at spille i toppen af dansk fodbold. Det er lidt lir og sjov. Og så er er 10.000 tilskuere, der buer lidt af en, sagde Patrick Olsen med et smil efter 2-3-nederlaget.

- Vi var ikke overtændte

Episoden med Olsen og Fischer var en af flere i første halvleg hvor AGF-spillerne viste frustrationer, men midtbanespilleren mener ikke, at det påvirkede spillet.

- Jeg synes overhovedet ikke, vi var overtændte. Du så ikke os lave nogle grimme frispark. De virkede til gengæld overtændte til sidst, hvor de lavede nogle grove frispark, men det bliver ikke straffet på samme måde som det gør, når det er os, der gør den slags. Vi har åbenbart fået det her bad boy-rygte fra folk rundt omkring i ligaen, men der er mange andre hold, der heller ikke spiller kønt når de bliver presset, sagde Patrick Olsen.

Han ærgrede sig over den dårlige første halvleg, der kostede AGF point.

- Første halvleg var under al kritik. Vi turde ikke tage fat i bolden og vi sad ikke tæt i duellerne. Men det er stor klasse, at vi præsterede så godt i anden halvleg hvor vi var et mulehår fra at komme tilbage i kampen.

- Vi viste i anden halvleg, at vi er et meget bedre hold end vi selv tror. Når vi spiller bolden rundt og har lidt tålmodighed, så er vi et klassehold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF var altdominerende men smed det næsten væk efter pausen: - Kampbilledet bliver sådan her, når vi ikke scorer til 2-0

Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce