Annonce
AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Patrick Olsen og glade holdkammerater efter navnebror Mortensens udligning til 1-1 mod Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Patrick Olsen så ingen grund til at gå i panik, da AGF efter et minut blev reduceret til ti mand. Vi ved jo, at Randers ikke er gode på bolden, lød det fra ham efter 1-1-kampen.
Annonce

FODBOLD:  Det er lidt af en mavepumper på kollektivet, vinderchancerne, når en medspiller bliver vist ud, rødt kort, efter kun et minut som det var tilfældet for AGF søndag eftermiddag i Randers.

Sebastian Hausner blev udvist mod Randers, foran lå 89 lange minutter i undertal, og tanker på flugt sådan op ad bakke.

AGF-midtbanespiller Patrick Olsen trækker på skuldrene.

- Det synes jeg egentlig ikke. Vi ved jo, at hvis man giver Randers bolden, har de svært ved at finde på noget, og det havde de også i store dele af den her kamp. De får masser af hjørnespark, men vi forsvarer os virkelig godt, så selvfølgelig var det en hård kamp, når vi spiller ti mod 11, men det op til Randers at skabe noget, og det var de mindre gode til, kom det fra Olsen, der som alle andre AGF'ere løb og løb og løb.


Alle i røde trøjer arbejder som svin. Det er høj klasse at have sådan en holdånd, for jeg synes virkelig, at vi går ind og smadrer igennem

Patrick Olsen


- Det er da klart, at det ændrer en smule ved gameplanen, men vi ved også selv, hvor svært det kan være at være i overtal, fordi man bare skal fremad. Modstanderen lurer jo tit på at stikke kniven ind, det gjorde vi også, og vi kommer jo frem til flere gode muligheder. Desværre skal der et mål fra deres side, før vi får scoret, kom det fra Patrick Olsen.

- Alle i røde trøjer arbejder som svin. Det er høj klasse at have sådan en holdånd, for jeg synes virkelig, at vi går ind og smadrer igennem, sagde han.

Med 1-1-resultatet blev der også taget revanche fra 0-3-nederlaget i Slovenien tidligere på ugen.

- Det er en stærk måde at vise, at vi er tilbage. Det var et kæmpe nederlag for os at tabe i Slovenien, men vi fik rejst os. Alle mand leverede en mandfolkepræstation. Vi vidste jo godt på forhånd, at det ikke ville blive nogen køn kamp, og det blev det heller ikke, men det føles som en sejr, kom det fra AGF'eren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce