Annonce
Aarhus

Pengeregn i Mårslet: Idrætsklub vil samarbejde med skole og dagtilbud

Pernille Bechsgaard Fast har godt gang i aktiviteterne i Mårslet. Her tager hun (i midten) del i coronafodbold med zoner. Foto: Flemming Krogh
Store planer i gang for at øge aktivitetsniveauet i landsbysamfundet.

AARHUS: Idrætsklubben i Mårslet har fået mere end 200.000 kroner til nye projekter og er godt i gang med at udvikle foreningen, så den bliver en større del af lokalsamfundet.

Testrup Mårslet Gymnastikforening har både samarbejde med Mårslet skole og områdets dagtilbud samt foreningsudvikling i tankerne.

En ansøgning til DIF og DGI’s foreningspulje sikrer foreningen 200.000 kroner, og som et ekstra plus har TMG fået knap 15.000 kr. fra Idrætssamvirket i Aarhus øremærket et Åben Skole-projekt.

Annonce

Nyt projekt med skole og dagtilbud

Foreningsudvikler hos TMG, Pernille Bechsgaard Fast, ser især frem til, at foreningen nu kan sætte gang i et Åben Skole-projekt med Mårslet Skole og dagtilbuddene i Mårslet.- Støtten fra DIF, DGI og Idrætssamvirket er startskuddet til et større samarbejde mellem Mårslet Skole, dagtilbuddene og TMG. Vi ønsker at styrke hinanden ved at lave aktivitetstilbud sammen i dagtimerne, hvor faciliteterne i Mårslet MultiHal står ledige. Det skal sætte rammen for, at vi bruger hinanden optimalt, udnytter byens faciliteter og styrker vores landsbysamfund, siger Pernille Bechsgaard Fast i en pressemeddelelse.

På grund af risikoen for coronasmitte ventes projektet først at blive skudt i gang til efteråret. Planen er, at omkring 450 børn fra dagtilbuddene og 0.-3. klasse skal deltage to aktivitetsdage. På sigt skal alle klassetrin være med i projektet.

Annonce

Mere foreningsudvikling

Støtten fra DIF og DGI sikrer også, at TMG nu kan holde fast i Pernille Bechsgaard Fast som foreningsudvikler.

Målsætningen for hendes job er at øge TMG’s aktivitetsniveau og medlemstal for især børn og unge i alderen 0-25 år.

Pengene

  • TMG har fra DIF og DGI’s foreningspulje fået 200.000 kroner.
  • Desuden 15.000 kroner fra Idrætssamvirket i Aarhus øremærket et Åben Skole-projekt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce