Annonce
Aarhus

Pengeregn til kræftramte børn: Ny 'garage' og fornyelse af legepladsen ved Familiehuset

Fire-årige Louie sad strunk på forsædet i en splinterny buggy, der blev ført af faderen Jesper med mor Camilla og storesøster Clara på bagsædet ved dette års Lyngbygaard KidsAid. Her blev donationen fra 2019-indsamlingen - en splinterny golfbil - overrakt til børnekræftafdelingen, og Louie tog imod på vegne af de indlagte børn. Foto: KidsAid
Lyngbygaard KidsAid Charity samlede penge ind til kræftramte børn på Aarhus Universitetshospital.
Annonce

AARHUS: Resultatet af dette års velgørenhedsturnering, Lyngbygaard KidsAid Charity, er ikke endeligt opgjort, men allerede nu kan arrangørerne fortælle, at det lander på den pæne side af 300.000 kroner.

Pengene vil blive doneret til Trygfondens Familiehus på Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor de skal bruges til en lille ’garage’ til Garia-bilen og forbedring af legepladsen.

Lyngbygaard Golfs direktør, Thomas Nørret, var derfor meget tilfreds efter afviklingen af dette års turnering.

- Det blev en fantastisk dag, hvor alt gik som planlagt med en stor indsats fra mange af vores frivillige og medarbejdere. Med godt vejr og den gode stemning gik det hele op i en højere enhed, så jeg er meget stolt af at være en del af dette tiltag og ser frem til flere gode af slagsen, siger Thomas Nørret og fortsætter:

- Vores mål og motto med velgørenhedsarbejdet er at støtte lokalt og konkret, så nu skal pengene gå til at bygge en lille ’garage’ til Garia-bilen og fornyelsen af legepladsen ved Trygfondens Familiehus.

Annonce

Flere kendisser

2020-udgaven af Lyngbygaard KidsAid Charity Golf havde deltagelse af 100 spillere med en række kendisser som blandet andet Carsten Bang, Lars Christiansen, Camilla Andersen og Claus Elming i et felt af 25 hold med fire spillere i hver.


Vores mål og motto med velgørenhedsarbejdet er at støtte lokalt og konkret, så nu skal pengene gå til at bygge en lille ’garage’ til Garia-bilen og fornyelsen af legepladsen.

Lyngbygaard Golfs direktør


Dagen blev afsluttet med auktion og underholdning ved Michael Falch.

En af dem, det hele handlede om, var fire-årige Louie, der er patient på børnekræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital i Skejby. På vegne af de indlagte børn modtog han 2019-donationen - en splinterny buggy.

Golfbilen skal gøre det nemmere for familierne at komme til og fra hospitalet til familiehuset.

Overrækkelsen af Garia-bilen fra Lyngbygaard Golf og velgørenhedsorganisationen KidsAid skete som optakt til dette års udgave af velgørenhedsturneringen, der oprindelig skulle have været afviklet i forsommeren, men måtte udskydes nogle måneder på grund af coronaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce