Annonce
Kultur

Pensionsselskab inviterer til Northside for 250 kroner - i 2049

Om skiltet stadig ser sådan her ud i 2049, vides ikke. Men med hjælp fra Danica Pension, kan du allerede nu sikre dig din billet. Foto: Flemming Krogh
Hvad siger du til en billet til Northside for 250 kroner? Det kan du nu få. På en måde.

AARHUS: Har du købt din billet til Northside 2049? Ellers har festivalen og Danica Pension et tilbud til dig - nemlig at du kan købe billetten til festivalen om 29 år allerede nu for 250 kroner. På en måde.

For inden du tænker "det var sørendansemig da billigt" og svinger dankortet, så er der lige et aber dabei. Det er nemlig del af en kampagne, der skal få dig til at tænke over din pension.

- Selve salget af billetterne er ikke formålet for kampagnen. Formålet er, at flere danskere – og især dem, der stadig har nogle årtier til pensionen – forholder sig til, hvad det er for et liv, de gerne vil leve i fremtiden – og i sidste ende om de har råd til det, siger Dorthe Krogh Jensen, marketingansvarlig hos Danica Pension.

Hos Northside siger Partner & Sustainability Manager Martin Thim, at ideen passer godt til festivalens fokus på ansvarlighed, som udover økologi nu altså også omfatter pension.

- Vi sagde ja til samarbejdet, da vi elsker opfordringen om at fylde sin kalender med ting, man kan glæde sig til, også om lang tid. Hos Northside har vi fokus på ansvarlighed, og Northside 2049 handler på en uhøjtidelig og overraskende måde netop om at tage ansvar for, at din fremtid bliver ligeså god, sjov og fuld af gode oplevelser, som din nutid, siger han.

Annonce

Vilkår for billetterne

  • Very-early-bird billetten er gyldig for én person til NorthSide 2049.
  • Billetten er ikke gyldig til NorthSide i årene 2020-2048.
  • Datoen for NorthSide 2049 offentliggøres i 2048.
  • Værdi 1500 kr.+ gebyr.
  • Danica Pension er ansvarlig for kampagnen og betaler differencen til særprisen på 250 kr. + gebyr.
  • Billetten kan ikke kombineres med andre pakkeprodukter og kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.
  • Se desuden Ticketmasters generelle billetbetingelser på www.ticketmaster.dk.

Kilde: Danica Pension

Alt skal være efter bogen

De 250 kroner, som billetten til Northside 2049 koster i dag, er altså ikke billettens reelle pris. Det er i stedet et symbol på, hvor stor en betydning en pensionsopsparing har for din tilværelse om 30 år. Derfor betaler Danica Pension også differencen op til billettens fulde pris. For at sikre sig, at alt går ordentligt til, har Danica Pension og Northside indgået et samarbejde med Ticketmaster, fortæller Dorthe Krogh Jensen.

- Vi håber selvfølgelig, at Northside stadig findes i 2049, men i tilfælde af at de ikke gør det, så gælder Ticketmasters normale vilkår for aflysninger. Vi har også vendt det med vores egne jurister, og det samme har Northside, så vi er så sikre som muligt på at alt går efter bogen, siger hun.

Derfor er det også helt lovligt at sælge billetter til en festival 30 år ude i fremtiden, siger seniorjurist i Forbrugerrådet Tænk, Martha Nør Kjeldsen. Men man skal dog stadig tænke sig om, siger hun.

- Det er jo en markedsføringsgimmick, og det gør det lidt mudret. Der er ikke umiddelbart noget ulovligt i det, og Danica og Northside spiller jo med åbne kort. Men man skal huske, at man faktisk ikke ved, om Northside eksisterer i 2049, og om man overhovedet har lyst til at deltage til den tid, siger hun og kommer med andre forslag til, hvordan man kan bruge de 250 kroner:

- Man kunne overveje en tur i biografen i stedet. Eller at sætte de 250 kroner ind på sin pensionsopsparing, siger Martha Nør Kjeldsen.

"Very Early Bird", som billetterne hedder, bliver sat til salg 16. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Inhabilitet: Unfair og usædvanligt rygtetjek

En usædvanlig sag. Sådan kan Enhedslisten og Radikales 10-dages forespørgsel om Teknik og Miljø-rådmand Bünyamin Simseks habilitet i sagen om Risskov Strandpark betegnes. De to partier med Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R) i spidsen har rejst forespørgslen, hvor de blandt andet spørger borgmesterens afdeling, hvordan den anbefaler rådmænd at agere i sager, ”der vedrører personlige venner, logebrødre og økonomiske bidragsydere.” Man sætter derfor den store projektørlampe på rådmanden og mistænker ham for vennetjenester og forklarer det med, at man har hørt rygter fra folk i området. Hvis formålet var at belyse, hvorvidt der var et inhabilitetsproblem i sagen om en udstykket villa i Risskov, så er der andre og mindre larmende måder at gøre det på. At rejse en 10-dages forespørgsel, fordi man har hørt nogle rygter, er en usædvanlig fremgangsmåde, der kun er med til at rejse opmærksomhed og mistillid i en sag, der i forvejen har været ramt af myter og misforståelser. Det er en gratis omgang for Enhedslisten og Radikale på denne måde indirekte at insinuere, at der er problemer i sagen om Risskov Strandpark, så selvom der intet viser sig at være i sagen, vil det stadig summe af rygter og snak efterfølgende. Især når man blot går videre med rygter og ikke har dokumentation for beskyldningerne. Det er ikke fremmende for tilliden til systemet og langt fra noget, man har brug for i Aarhus lige nu. Systemet er nu engang indrettet sådan, at det er en politiker selv, der skal oplyse om der er problemer med inhabilitet, og derfor kan Enhedslistens og Radikales forespørgsel ses som mangel på tillid til rådmanden. Nu er det en del af et officielt dokument, og derfor er det, der lige nu blot er rygter, blevet en offentlig mistanke om rådmanden, og det er ganske enkelt voldsomt og usædvanligt. Selvfølgelig skal man reagere, hvis man har en mistanke, men enten skal man have mere håndgribelig dokumentation, ellers skal man lufte sin mistanke mindre offentligt. Det andet er unfair.

Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];