Annonce
Kultur

Pensionsselskab inviterer til Northside for 250 kroner - i 2049

Om skiltet stadig ser sådan her ud i 2049, vides ikke. Men med hjælp fra Danica Pension, kan du allerede nu sikre dig din billet. Foto: Flemming Krogh
Hvad siger du til en billet til Northside for 250 kroner? Det kan du nu få. På en måde.
Annonce

AARHUS: Har du købt din billet til Northside 2049? Ellers har festivalen og Danica Pension et tilbud til dig - nemlig at du kan købe billetten til festivalen om 29 år allerede nu for 250 kroner. På en måde.

For inden du tænker "det var sørendansemig da billigt" og svinger dankortet, så er der lige et aber dabei. Det er nemlig del af en kampagne, der skal få dig til at tænke over din pension.

- Selve salget af billetterne er ikke formålet for kampagnen. Formålet er, at flere danskere – og især dem, der stadig har nogle årtier til pensionen – forholder sig til, hvad det er for et liv, de gerne vil leve i fremtiden – og i sidste ende om de har råd til det, siger Dorthe Krogh Jensen, marketingansvarlig hos Danica Pension.

Hos Northside siger Partner & Sustainability Manager Martin Thim, at ideen passer godt til festivalens fokus på ansvarlighed, som udover økologi nu altså også omfatter pension.

- Vi sagde ja til samarbejdet, da vi elsker opfordringen om at fylde sin kalender med ting, man kan glæde sig til, også om lang tid. Hos Northside har vi fokus på ansvarlighed, og Northside 2049 handler på en uhøjtidelig og overraskende måde netop om at tage ansvar for, at din fremtid bliver ligeså god, sjov og fuld af gode oplevelser, som din nutid, siger han.

Vilkår for billetterne

  • Very-early-bird billetten er gyldig for én person til NorthSide 2049.
  • Billetten er ikke gyldig til NorthSide i årene 2020-2048.
  • Datoen for NorthSide 2049 offentliggøres i 2048.
  • Værdi 1500 kr.+ gebyr.
  • Danica Pension er ansvarlig for kampagnen og betaler differencen til særprisen på 250 kr. + gebyr.
  • Billetten kan ikke kombineres med andre pakkeprodukter og kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.
  • Se desuden Ticketmasters generelle billetbetingelser på www.ticketmaster.dk.

Kilde: Danica Pension

Annonce

Alt skal være efter bogen

De 250 kroner, som billetten til Northside 2049 koster i dag, er altså ikke billettens reelle pris. Det er i stedet et symbol på, hvor stor en betydning en pensionsopsparing har for din tilværelse om 30 år. Derfor betaler Danica Pension også differencen op til billettens fulde pris. For at sikre sig, at alt går ordentligt til, har Danica Pension og Northside indgået et samarbejde med Ticketmaster, fortæller Dorthe Krogh Jensen.

- Vi håber selvfølgelig, at Northside stadig findes i 2049, men i tilfælde af at de ikke gør det, så gælder Ticketmasters normale vilkår for aflysninger. Vi har også vendt det med vores egne jurister, og det samme har Northside, så vi er så sikre som muligt på at alt går efter bogen, siger hun.

Derfor er det også helt lovligt at sælge billetter til en festival 30 år ude i fremtiden, siger seniorjurist i Forbrugerrådet Tænk, Martha Nør Kjeldsen. Men man skal dog stadig tænke sig om, siger hun.

- Det er jo en markedsføringsgimmick, og det gør det lidt mudret. Der er ikke umiddelbart noget ulovligt i det, og Danica og Northside spiller jo med åbne kort. Men man skal huske, at man faktisk ikke ved, om Northside eksisterer i 2049, og om man overhovedet har lyst til at deltage til den tid, siger hun og kommer med andre forslag til, hvordan man kan bruge de 250 kroner:

- Man kunne overveje en tur i biografen i stedet. Eller at sætte de 250 kroner ind på sin pensionsopsparing, siger Martha Nør Kjeldsen.

"Very Early Bird", som billetterne hedder, bliver sat til salg 16. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce