Annonce
Aarhus

Pensionsselskab køber kontorbyggeri på Aarhus Ø

Byudvikler Rune Kilden og ejendomsselskabet Domis har solgt erhvervsbyggeriet Pakhusene på Aarhus Ø til PFA Ejendomme. Den nye ejer går i gang med at opføre anden etape af Pakhusene - to kontorhuse - og med Rune Kilden som projektudvikler.Foto: Axel Schütt

PFA Ejendomme har købt erhvervsbyggeriet Pakhusene på Aarhus Ø og går i gang med at opføre anden etape af projektet med yderligere to kontorhuse, der forventes at står færdige i 2020.

Annonce

AARHUS: Pensionsselskabet PFA har købt erhvervsbyggeriet Pakhusene på Aarhus Ø og går snart i gang med at opføre anden og sidste etape af projektet.

Pakhusene, der ligger lige foran Isbjerget, består i dag af en fuldt udlejet kontorejendom på godt 10.000 etagekvadratmeter. PFA Ejendomme skal nu opføre yderligere to kontorbygninger med tilhørende parkeringsanlæg.

Nybyggeriet - 21.000 etagekvadratmeter med mellem 10 og 30 lejemål - forventes at stå færdigt i midten af 2020.

Samlet investerer PFA Ejendomme omkring 850 mio. kr. i Pakhusene, der foreløbig er det eneste erhvervsbyggeri på Aarhus Ø.

Sælger af Pakhusene er ejendomsselskabet Domis og byudvikler Rune Kilden og hans partner, Stine Hindby. De to sidste fortsætter som projektudviklere på den resterende del af Pakhusene.

Annonce

Fremtidens kontorbyggeri

I PFA Ejendomme er direktør Michael Bruhn glad for at have landet det storstilede byggeprojekt, som vil styrke byens erhvervsprofil og er til glæde for nuværende og kommende lejere.

- Aarhus er inde i en meget positiv udvikling, det gælder ikke mindst på havnefronten, hvor vi nu har overtaget første etape af fremtidens kontorbyggeri i form af Pakhusene. Det er fleksible og moderne kontorer med en fantastisk beliggenhed i vandkanten og mulighed for at understøtte deleøkonomiske tiltag med de indbyggede fællesarealer. Med denne type byggeri i høj kvalitet vil vi styrke Aarhus' profil som erhvervsby samtidig med, at pensionsopsparerne får et godt afkast, udtaler Michael Bruhn i en pressemeddelelse.

Annonce

Erhverv på Aarhus Ø

De eksisterende bygninger er fuldt udlejede og huser blandt andre Søstrene Grene, BankNordik, Interlex Advokater, ingeniørvirksomheden MOE samt AART architects, der også har tegnet ejendommen. Pakhusene rummer derudover blandt andet også et fitnesscenter.

Samlet består Pakhusprojektet af fem bygninger, hvoraf de to indeholder boliger, der er solgt som ejerlejligheder.

Det er alene erhvervsdelen af Pakhusene, PFA Ejendomme nu har overtaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce