Annonce
Aarhus

Per Aarsleff bygger Danmarks højeste boligejendom - den skal ligge på Aarhus Ø

Per Aarsleff A/S harindgået kontrakt med konsortiet Lighthouse United om opførelse af Lighthouse på Aarhus Ø, der med 142 meter bliver Danmarks højeste bygning.
Byggeriet af Danmarks højeste boligejendom, Lighthouse, i Aarhus skal opføres af virksomheden Per Aarsleff.

Aarhus. Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff har indgået en kontrakt med konsortiet Lighthouse United om opførslen af byggeprojektet Lighthouse.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Projektet vedrører tårnet, der med sine 142 meter bliver Danmarks højeste boligejendom. Tårnet kommer til at stå ved havnen i Aarhus og bliver på 43 etager samt to sidebygninger, der hver bliver på 11 etager. - Vi har været glade for samarbejdet i planlægningsfasen, siger Jesper Kristian Jacobsen, administrerende direktør i Per Aarsleff, i meddelelsen om kontrakten. - Den indledende projektering har været en god og åben proces, som gør selve byggefasen mere effektiv, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og komme i gang med opførelsen af dette spændende byggeri i Aarhus, siger direktøren. I alt komme de nye dele af Lighthouse til at rumme flere end 400 boliger. Foruden blandt andet udsigtsplatform og restaurant på toppen og parkeringskælder i bunden. Kontrakten har ifølge Per Aarsleff en værdi af omkring 1,2 milliarder kroner. Det bliver flere af koncernens afdelinger og selskaber, der kommer til at tage del i byggeriet, der starter til april og afleveres i flere etaper. De første lejligheder ventes at være klar til levering i starten af 2022, mens de sidste ventes at stå færdige i midten af 2022. Kontrakten ændrer ikke ved Per Aarsleffs forventninger til regnskabsåret 2018/19. /ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Har AGFs nye defensivspecialist en favoritposition på banen? Det kommer an på dagen

Annonce