Annonce
Navne

Per Weber - 70 år

Per Weber. Arkivfoto

Lørdag 17. juli: Tidligere landssekretær Per Weber, Kildevangen 8, Hinnerup, fylder 70 år.

Per Weber er født i Aalborg, hvor han også fik sin revisoruddannelse. Efter endt militærtjeneste og et bibelskoleophold var han i halvandet år ansat på Aalborg Sømandshjem.

Hans livsgerning begyndte imidlertid, da han sammen med hustruen, Aase, blev ansat i den kirkelige organisation 'Ordet og Israel'.

Herudover har han været engageret i forskelligt kirkeligt arbejde, for eksempel Bibellæserringen og Menighedsfakultetet. Endvidere har han været formand for den kristne friskole 'Jakobsskolen' i Århus.

Livsgerningen betød, at hans og Aases navne blev knyttet tæt sammen med Ordet og Israels historie.

Blandt de mange ansatte i organisationen har de med deres smittende engagement været et meget afholdt lederpar. Herudover har navnet Per Weber hvert år stået i mange kirkers og missionshuses programmer. Mange sætter også hans navn sammen med over 100 turistrejser til Israel, hvor han har optrådt som en særdeles værdsat og erfaren rejseleder.

I 2005 fratrådte han sin stilling efter 42 års ansættelse og fik i den anledning overrakt dronningens fortjenstmedalje. Som frivillig seniormedarbejder er han fortsat meget brugt som prædikant og rejseleder.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce