Annonce
Østjylland

Per Zeidler taler ud om sex-skandalen: - Der er ikke nogen, der er blevet tvunget til noget

Per Zeidler blev i november afsløret i at arrangere gangbang-sexorgier af Århus Stiftstidendes journalister. Foto: Jens Thaysen

Den tidligere kommunalpolitiker i Syddjurs Per Zeidler giver for første gang sin version af gangbang-orgierne, der fældede ham som politiker.

SYDDJURS: Det gav genlyd i hele Danmark, da Århus Stiftstidende i november kort før kommunalvalget kunne afsløre, at medlem af byrådet i Syddjurs Kommune og formand for kommunens familieudvalg Per Zeidler i stedet for at passe sit byrådsarbejde brugte tiden på at arrangere gangbang-orgier og skaffe piger til seancerne.

I et forsamlingshus i Ammitsbøl ved Vejle kunne mænd for den nette sum af 2.400 kroner - ifølge annonceopslaget på internetsiden Annoncelight.dk - få hele arrangementspakken, som inkluderede alle tre timer inklusiv analsex og sex uden kondom.

Efter avisens afsløringer tog Per Zeidler sygeorlov og forlod efterfølgende politik.

Siden har han ikke optrådt offentligt - men det sker i aften i DR2s temalørdag "Når pikken bestemmer" klokken 20.55. Forud for temalørdag-udsendelsen har DR P4 Østjylland talt med den tidligere lokalpolitiker.

Det skriver DR på hjemmesiden.

- I mit tilfælde var det ikke noget med, at "pikken bestemmer", men jeg ville gerne frem og fortælle lidt om den rigtige historie. For mig har det handlet om at kunne organisere noget i forhold til mænd og kvinder i et lokalt forum, som har været sex-events, udtaler han til DR.

Annonce
- Jo, det er mig, tilstod Per Zeidler, da Stiftens journalister dokumenterede over for ham, at Zeidler havde været tilstede ved endnu et gangbang-orgie. Foto: Jens Thaysen

Lysten drev værket

Ifølge Per Zeidler selv, arrangerede han ikke eventene for at tjene penge, men fordi han havde lyst.

- Med den udvikling, jeg har haft på det seksuelle område, kom jeg i kontakt med nogle mennesker, som gjorde det her, for jeg syntes, det var spændende og udfordrende. Og så viste det sig rent faktisk, at jeg var god til at skabe tillid mellem kvinderne, der deltog, og også de mandlige deltagere, fortæller han til DR.

Per Zeidler forklarer selv, at ingen kvinder er blevet udnyttet. Han afviser også at han har presset kvinderne til noget, de ikke selv kunne styre.

- Jeg ved godt, at en overskrift, der siger, at man udnytter unge kvinder, sælger bedre end at fortælle om en på 45, der har været til gang bang. Det her har været studerende, det har været lægesekretærer, lærere på skoler, sygeplejersker. Det har været hele spektret af det danske samfund af kvinder, siger han til DR og tilføjer:

- Der er ikke nogen, der er blevet tvunget til noget. Alt har været frivilligt på alle tænkelige måder, og alt er blevet fulgt op med sikkerhed i forhold til de enkelte kvinders deltagelse.

Føler sig hængt ud

Per Zeidler er i dag sigtet af Østjyllands Politi for rufferi og har hårdt brug for en afklaring, fortalte ex-politikerens advokat til Århus Stiftstidende tidligere på måneden.

Per Zeidlers advokat sagde ved den lejlighed, at Zeidler føler sig udstillet i medierne i forbindelse med den opsigtsvækkende sag om blandt andet et sexorgie i et forsamlingshus.

- Per Zeidler føler, at han uretmæssigt er blevet hængt ud i medierne. Omtalen har fået store personlige konsekvenser for ham, fortalte Henrik Garlik Jensen.

Skilt fra konen, men fortryder ikke sexorgierne

I DR2s temalørdag "Når pikken bestemmer" fortæller han, at hans liv siden Århus Stiftstidendes afsløringer har været præget af kaos. Han er blevet skilt og har mistet kontakten til sine to voksne børn.

- Jeg har ikke boet hjemme siden 12. november. Der, hvor jeg bor nu, er niende sted, jeg har boet. Jeg har både boet i min bil, i shelters, air-bnb og ved gode venner. Det har været ganske forfærdeligt meget af tiden, for jeg har været meget alene og meget ensom, siger han til DR.

Men han fortryder ikke sexorgierne, understreger han over for DR Nyheder:

- Det eneste, jeg fortryder, er ikke, at vi har arrangeret de her private gang-bangs, men jeg angrer virkelig meget, at min hustru og mine børn har skullet slæbes igennem mediemøllen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

Annonce