Annonce
Aarhus

Perfekt udskæring: Aarhus har to bud på Danmarks bedste slagtere

Mestersvend Andreas Blom fra Slagter-Riget er med i opløbet om at blive Danmarks Bedste Slagter. Det sker i privatkategorien. Her ses Andreas Blom i butikken i M. P. Bruuns Gade. Privatfoto
Hvert år kåres Danmarks bedste slagtere, der styrer i madhåndværk, service og bæredygtighed. Med i opløbet er to århusianske slagtere.

AARHUS: Slagterfaget er langt fra så enkelt, som nogle måske tror. I dagens Danmark handler det også om nogle fine ord som innovative og bæredygtige ”løsninger” til kunderne. Det mestrer to århusianske slagtere.

De er begge nomineret i den årlige konkurrence Danmarks bedste slagtere, Slagterprisen 2020, som Landbrug & Fødevarer står bag.

I kategorien ”privatslagtere” er mestersvend Andreas Blom fra Slagter-Riget i M. P. Bruuns Gade med i opløbet, mens slagtermester Christian Steen Hansen fra Salling Super er en af de tre deltagere i kategorien ”slagtere i supermarkeder/hypermarkeder". Hos privatslagterne er der også tre deltagere med i finalen.

Slagterfaget er – ifølge arrangøren Landbrug & Fødevarer – ved at gøre op med den traditionelle opfattelse af, hvad en slagter er og kan. Helt særligt for årets nominerede er, at de udover deres gængse fagkundskaber med højt håndværkerniveau også kan tilgodese kundens behov i særlig grad, inspirere – og samtidig tænke i innovative og bæredygtige løsninger.

Kunden skal have den bedst mulige oplevelse og den bedste inspiration og vejledning i forhold til køb af kød, tilberedning af kødet, måltidsløsninger, pålæg og meget mere.

- Kunden skal have en god følelse i kroppen efter at have været hos slagteren, og den følelse skal vare hele vejen hjem, og til måltidet til slut, siger chefkonsulent og jurymedlem Hanne Castenschiold fra Landbrug & Fødevarer.

- Det er her afgørende, at slagteren er kvalificeret og kan leve sig ind i , hvordan det er at være kunde. Kød er en ekslusiv vare. En højværdivare. Det skal kunden også mærke, siger hun.

Slagter-Riget vandt i øvrigt den overordnede Slagterprisen 2018, og nu er der igen fokus på butikken. I løbet af sommeren kommer jurymedlemmer nu på uanmeldt i Salling Super og netop Slagter-Riget for at se, hvordan slagterne og butikkerne tager sig ud og præsterer i forhold til de forskellige kriterier.

En såkaldt Mystery Shopper, altså en dommer under dække, kommer også forbi de nominerede butikker for at måle kundeoplevelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce