Annonce
112

Person fundet død i vandet havde skader på sig

Det var en mand, der tidligere i dag blev fundet død i vandet omkring Fiskerivej. Manden havde skader, og politiet kan ikke udelukke, at der ligger en kriminel handling bag.

AARHUS: Tidligere på dagen fandt man en død person i vandet omkring Fiskerivej på havnen.

Der er tale om en mand, men hvem han er, eller hvor gammel han er, ved politiet fredag aften endnu ikke. Det skyldes blandt andet, at manden ikke havde noget identifikation på sig.

Det fortæller vagtchefen ved politiet til Århus Stiftstidende.

Hele dagen har politiet været massivt til stede i området med retsmediciner, hundepatruljer og kriminalteknikere for at blive klogere på, hvad der er sket.

- Vi arbejder på højtryk, siger vagtchefen.

Desuden oplyser han, at afdøde har nogle skader, der gør, at man er ved at undersøge, om der er sket en kriminel handling.

- Han har nogen skader, som muligvis kan stamme fra en forsætlig handling.

Der er dog stadig usikkerhed om, hvorvidt om det er en skade fra et fald, eller fra et slag. Altså om skaderne er påført den afdøde inden han er faldet i vandet, eller om skaderne er opstået, da han faldt i fandet.

- Indtil det er afklaret, kan vi ikke udelukke, om der er sket en kriminel handling, siger vagtchefen, og fortæller, at man betragter det som et "mistænkeligt forhold" indtil man har fået klarlagt hvad der er sket.

Det er op til en retsmediciner at fastlægge, præcis hvad der er sket, og det er altså det, man stadig er i gang med på Fiskerivej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus For abonnenter

Vrede tillidsfolk mødte politikere: Nu får rådmand klar besked om at inddrage ansatte i genrejsningen af ældreplejen

Annonce