x
Annonce
112

Person fundet død i vandet havde skader på sig

Det var en mand, der tidligere i dag blev fundet død i vandet omkring Fiskerivej. Manden havde skader, og politiet kan ikke udelukke, at der ligger en kriminel handling bag.

AARHUS: Tidligere på dagen fandt man en død person i vandet omkring Fiskerivej på havnen.

Der er tale om en mand, men hvem han er, eller hvor gammel han er, ved politiet fredag aften endnu ikke. Det skyldes blandt andet, at manden ikke havde noget identifikation på sig.

Det fortæller vagtchefen ved politiet til Århus Stiftstidende.

Hele dagen har politiet været massivt til stede i området med retsmediciner, hundepatruljer og kriminalteknikere for at blive klogere på, hvad der er sket.

- Vi arbejder på højtryk, siger vagtchefen.

Desuden oplyser han, at afdøde har nogle skader, der gør, at man er ved at undersøge, om der er sket en kriminel handling.

- Han har nogen skader, som muligvis kan stamme fra en forsætlig handling.

Der er dog stadig usikkerhed om, hvorvidt om det er en skade fra et fald, eller fra et slag. Altså om skaderne er påført den afdøde inden han er faldet i vandet, eller om skaderne er opstået, da han faldt i fandet.

- Indtil det er afklaret, kan vi ikke udelukke, om der er sket en kriminel handling, siger vagtchefen, og fortæller, at man betragter det som et "mistænkeligt forhold" indtil man har fået klarlagt hvad der er sket.

Det er op til en retsmediciner at fastlægge, præcis hvad der er sket, og det er altså det, man stadig er i gang med på Fiskerivej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Annonce