Annonce
Østjylland

Personalemangel: Mange tilbyder sig til kommunal jobbank

Flere end 100 har allerede meldt sig i Odder Kommunes jobbank. Og der er flere undervejs, siger lederen af Sundhed og Omsorg Anne Stenbæk.

Odder: Lysten til at bidrage med noget i denne coronatid mangler ikke. Det må den kommunale afdeling for sundhed og omsorg sande, efter at man for et par uger siden oprettede en såkaldt jobbank, hvor man søgte ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft.

Kommunen forudser nemlig, at der bliver brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med coronavirus.

Håbet er at få ansat sundhedsfagligt uddannede medarbejdere, gerne pensionerede eller tidligere vikarer. Som noget nyt er der også oprettet et digitalt læringsprogram, så folk uden erfaring også kan komme i betragtning.

Det går forrygende. På nuværende tidspunkt har vi 110 personer i vores jobbank og flere er undervejs, sagde lederen af Sundhed og Omsorg Anne Stenbæk tirsdag eftermiddag.

Tilmeldingen til jobbanken sker via medarbejder Annie Toldbod på e-mail annie.toldbod@odder.dk eller på telefon 24 86 55 28 i tidsrummet 8.30 til 12 på hverdage, oplyser kommunen, som understreger, at hjælp kan være med til at gøre en stor forskel. Man kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce