Annonce
Indland

Tog kører igen mellem Odense og Korsør efter personpåkørsel

Person er blevet påkørt ved Nyborg Station. Togdriften mellem Nyborg og Korsør genoptages ved middagstid.

Politiet har givet DSB grønt lys til at genoptage togdriften mellem Nyborg og Korsør fra klokken 12.

Togene har været indstillet på strækningen, efter at der skete en personpåkørsel på Nyborg Station mandag morgen.

Dødsulykken skete lidt efter klokken 9, og påkørslen har skabt trafikale udfordringer, hvor togbusser i nogle timer overtog passagertransporten mellem Odense og Korsør.

Fra mandag middag kører der atter tog på strækningen. De første tog kører fra Korsør 12.27, mens det første tog fra Odense afgår klokken 12.54.

I forbindelse med genoptagelse af togdriften stopper togbusserne, der blev indsat tidligere på dagen, med at køre. De sidste kører indtil omkring klokken 13.30.

Fyns Politi har underrettet de pårørende til den person, som blev påkørt. Ifølge politiet var der tale om selvmord.

- Påkørslen skyldes ikke en ulykke, men derimod tragiske personlige omstændigheder, skriver politiet på Twitter klokken 12.30.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce