Annonce
Sport

- Peter er kommet godt fra start

Århus Håndbolds tidligere direktør Jan Nielsen var med til at pege på Peter Lund som anfører i Århus Håndbold. En opgave, han mener, den 25-årige har løst på fornem vis.

HÅNDBOLD: Århus Håndbolds sportslige rådgiver Jan Nielsen roser klubbens anfører for hans første år med anførerbåndet. Første år, hvor Peter Lund har været manden, de andre kunne læne sig opad og ikke omvendt. I de første år i klubben kunne han støtte sig til Henrik Hansen, men i år har Peter Lund været alene på posten.

- Peter har løst sin opgave godt. Han har haft mere end en rolle, han skulle forholde sig til. Han skal være bindeled i vores nye forsvar, ligesom han har skulle være anfører. Jeg synes, at han er startet godt ud. Det er en udfordring at finde frem til, hvordan man vokser ind i en rolle som anfører og hvilke forventninger der bliver stillet til ham som anfører. Jeg synes, at han har fået vores forsvar til at fungere efter vi har justeret til. Det bliver et af de punkter, der skal arbejde med fremover og som også bliver et emne i det kommende år, samspillet mellem målmænd og forsvar, siger Jan Nielsen og tilføjer, at der også er punkter, hvor århusianernes anfører skal forbedre sig.

- Peter kan blive bedre til at kommunikere, gå forrest og tage ansvar. Vi vidste godt, at det var nogle af hans udfordringer, så det er ikke et chok, men jeg vil siger, at han er vokset med opgaven. Man skal også huske på, at han kun er 25 år. Det er en tidlig alder at blive anfører i, siger Jan Nielsen og fortsætter:

- Peter er godt uddannet. Han er kommet langt, men lederne omkring holdet, Erik, Simon, Peter og jeg skal også hjælpe ham og støtte ham i sin uddannelse til at blive leder. I erhvervslivet bliver du sendt på lederkursus. I sportsverden får du stukket et anførerbind i hånden og så må du selv finde ud af hvordan du gør. Sådan er vi ikke indstillet i klubben. Vi forsøger at hjælpe Peter og ved det er en proces, der tager tid at komme igennem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce