Annonce
Sport

Peter Graulund skal være fodboldekspert på TV3

Det var en tårevædet afsked den gode Peter Graulund tog med AGF's fans 22. oktober i år. Foto: Axel Schütt

På søndag debuterer Peter Graulund som fodboldekspert på TV3+. Den populære århusianske tidligere AGF?er har skrevet kontrakt med Viasat.

For kun få uger siden lagde Peter Graulund støvlerne på hylden. Efter et langt fodboldliv måtte angriberen pludselig stoppe karrieren på grund af tiltagende nakkesmerter. Men allerede nu kan han og Viasat løfte sløret for, hvad fremtiden kommer til at byde på for Superligaprofilen fra Århus.

Peter Graulund er blevet ansat som ekspert på TV3-kanalernes fodbolddækning, hvor han med sin markante personlighed skal være med til at styrke og udbygge dækningen af dansk og international fodbold i selskab med perlerækken af profiler, som allerede er ansat hos Viasat.

- Peter Graulund har været en af de sidste 10-15 års mest markante spillere på og udenfor banen. Altid dedikeret og passioneret. Vi er sikre på, at Peter kan overføre sit helt utrolige engagement i fodbolden til tv-skærmen til glæde for seerne. Peter vil blive en markant spiller på Viasat-holdet, hvor han både kommer til at arbejde med dansk fodbold, Champions League og Premier League fra efteråret 2013, siger Viasats sportschef Peter Nørrelund.

Annonce

Peter Graulund ser frem til opgaverne:

- Jeg er meget taknemmelig for den karriere, jeg har haft på fodboldbanen, men jeg har selvfølgelig været helt bevidst om, at min fodboldkarriere en dag kunne slutte og skulle nu pludselig forholde mig til en ny fremtid. Da Viasat kom på banen med et tilbud om at blive en del af dækningen, var jeg reelt aldrig i tvivl. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, der skal dække dansk og international fodbold, og jeg er superglad for, at jeg på denne måde stadig kan have en fod med i det fodboldspil, som har givet mig så meget, lyder det fra Peter Graulund i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gå ydmygt til opgaven, men har også en ambition om, at seerne skal kunne genkende den Graulund, som de kender fra banen. Så jeg kommer til at sige min mening og holde fast i min stil. Det er min ambition, siger han.

Peter Graulund får debut på skærmen allerede på søndag den 2. december, når han er med i optakten til FC Nordsjællands hjemmekamp mod Brøndby IF klokken 18.00 på TV3+.

gjø

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce