Annonce
AGF

Peter 'PC' Christiansen får nyt job i FC København: AGF suspenderer ham med øjeblikkelig virkning

Peter "PC" Christiansen har takket ja til jobbet som sportsdirektør i FC København. Foto: Axel Schütt
AGFs nuværende sportschef Peter 'PC' Christiansen har indgået en aftale med FC København, hvor han skal være sportsdirektør. Den århusianske fodboldklub har suspenderet ham.
Annonce

FODBOLD: AGF skal på jagt efter en ny sportschef.

Det står klart, efter FC København fredag middag kunne fortælle, at de er nået til enighed med Peter Christiansen om, at han senest til april tiltræder som sportsdirektør med det øverste sportslige ansvar i klubben.

Peter 'PC' Christiansen spillede selv for FC København fra 1999 til 2005.

Han ser frem til sin nye opgave i hovedstaden.

- Det er selvfølgelig en kæmpe udfordring at komme til en klub som FCK med den historie og de forventninger, der følger med. Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg ser frem til i samarbejde med Jess Thorup og de dygtige mennesker omkring holdet med at udvikle klubben og få FCK tilbage til toppen. I første omgang skal jeg gøre mine opgaver i AGF færdige professionelt og godt, og det er alt mit fokus på nu, siger Peter Christiansen til FC Københavns hjemmeside.


I første omgang skal jeg gøre mine opgaver i AGF færdige professionelt og godt, og det er alt mit fokus på nu

Peter Christiansen


Suspenderet

I AGF ærgrer man sig over, at skulle sig farvel til sportschefen. Superligaklubben skriver på sin hjemmeside, at de i dag har modtaget PCs opsigelse og på den baggrund har valgt at suspendere ham med øjeblikkelig virkning.

- Vi er meget ærgerlige over, at Peter Christiansen har valgt at stoppe i AGF. Han har haft stor betydning for den sportslige fremgang, vi har oplevet de seneste år, og jeg vil gerne takke ham for den store indsats, han har ydet for AGF. Vi skal nu finde en ny sportschef, og indtil vi har en permanent afløser på plads, har vi aftalt, at adm. direktør Jacob Nielsen overtager hans opgaver midlertidigt, siger Lars Fournais, bestyrelsesformand i AGF A/S.

Glæde i FCK

I FC København jubler man dog over tilgangen af den nye mand.

- PC har med stor succes bidraget til at løfte først Randers FC og siden AGF sportsligt, og han kommer med stor erfaring og indsigt i dansk og skandinavisk fodbold og har vist en stor evne til at identificere dygtige spillere, siger den midlertidige sportlige leder i FCK, William Kvist, til klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Århusianske løbere smadrede personlige rekorder og EM-krav i historisk løb: Dansk atletik har aldrig stået i denne situation før

Aarhus

Fredagens coronatal: Laveste antal nye smittede i tre måneder i Aarhus

Annonce