Annonce
Navne

Ph.d.-forsvar: Den første afhandling om ejendomsbeskatning

Thomas Booker forsvarer mandag 11. marts sin ph.d.-afhandling "En retlig analyse af de danske regler om kommunal ejendomsskat".
Annonce

Thomas Booker forsvarer mandag 11. marts kl. 13 sin ph.d.-afhandling "En retlig analyse af de danske regler om kommunal ejendomsskat". Det sker i auditorium 455, bygning 1342, på Aarhus Universitet.

Afhandlingen er den første inden for ejendomsbeskatning. Afhandlingen omhandler de regler, der gælder for de kommunale ejendomsskatter (grundskyld, offentlig dækningsafgift og privat dækningsafgift) samt de bagvedliggende regler om vurdering af fast ejendom.

Afhandlingen beskæftiger sig i særlig grad med afgrænsningen af de byrder og rettigheder vedrørende den faste ejendom, som skal indgå i vurderingsgrundlaget (de offentligretlige), og de byrder og rettigheder, der som hovedregel ikke skal indgå i vurderingsgrundlaget (de privatretlige).

I denne analyse inddrages sammenhængen mellem skatteretten og planlovens særlige måde at integrere privatretlige servitutter i en offentligretlig regulering. Derudover analyseres de forskellige afgrænsningsproblemer, som især reglerne om grundskyld og privat dækningsafgift giver anledning til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Sport

Ihler fik debut for drømmeklubben: - Da jeg var lille, drømte jeg om at spille sammen med Nando Rafael

Annonce