Annonce
Navne

Ph.d.-forsvar: Garanterer en sikkerhed mod angreb derude i "skyen"

Tomas Kulik forsvarer mandag 19. oktober kl. 13 sin ph.d.-afhandling på Aarhus Universitet. Privatfoto
Annonce

PH.D.-FORSVAR: Tomas Kulik forsvarer mandag 19. oktober kl. 13 sin ph.d.-afhandling på Aarhus Universitet. Forsvaret holdes online, og man kan modtage et link til begivenheden ved at sende en email til tomaskulik@eng.au.dk.

I løbet af sine ph.d.-studier har Tomas Kulik forsket i mulighederne for at garantere cybersikkerhed i industrielle styresystemer. Industrielle styresystemer bruges ofte til at styre kritiske fysiske processer og udstyres i stigende grad med forbindelse til internet og til "skyen".

Han har undersøgt, hvordan man ved hjælp af formelle, matematisk baserede, metoder kan garantere cybersikkerhed i industrielle styresystemer med forbindelse til "skyen", således at systemerne kan udnytte fordelene ved cloud computing, uden at de kan manipuleres af kriminelle.

Undersøgelsen har givet en forståelse af anvendelsen af forskellige formelle metoder til at analysere, hvordan potentielle cyberangreb kan afværges, og hvordan et systems efterlevelse af etablerede standarder for cybersikkerhed kan fastslås allerede i dets designfase.

Ph.d.-studiet er gennemført ved Institut for Ingeniørvidenskab, Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fælles sprog for ligestilling

Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce