Annonce
Navne

Ph.d.-forsvar: På vej mod sundere kødprodukter

Rebekka Thøgersen har undersøgt potentialet for positivt at ændre de biokemiske processer i mave-tarmkanalen efter indtag af rødt og forarbejdet kød. Privatfoto
Annonce

Rebekka Thøgersen forsvarer fredag 29. november kl. 11.30 sin ph.d.-afhandling i mødelokale 7-9, Agro Food Park 15, Aarhus N.

I løbet af sit ph.d.-studium har hun undersøgt potentialet for positivt at ændre de biokemiske processer i mave-tarmkanalen efter indtag af rødt og forarbejdet kød. Ved hjælp af dyrestudier blev effekterne af strategisk modificering af den kødbaserede fødevarematrice eller baggrundsdiæten på disse biokemiske processer undersøgt.

De opnåede resultater demonstrerede, at det er muligt at modificere de biokemiske og mikrobielt afledte processer efter indtag af rødt og forarbejdet kød, hvilket potentielt kunne bidrage til udviklingen af sundere kødprodukter.

Ph.d.-studiet er gennemført ved Institut for Fødevarer, Science and Technology, Aarhus Universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce