Annonce
Sport

Pierre Kanstrup: Jeg står bag min anfører

Pierre Kanstrup (i midten) og resten af AGF-truppen trænede mandag for første gang under David Nielsen (tv). Foto: Flemming Krogh

En samlet AGF-trup ønsker ikke længere at snakke fortid, men der er opbakning til Morten 'Duncan' Rasmussens udtalelser om, at det var 'ærgerligt' med en fyring af Glen Riddersholm.

Fodbold: Fortiden hører fortiden til, og nu kigger vi fremad.

Sådan lød det fra en række AGF-spillere mandag morgen, efter at Superligatruppen havde haft første træning under David Nielsen.

Anfører Morten 'Duncan' Rasmussen var i lørdags ude med riven efter klubbens ledelse i Århus Stiftstidende, da han ikke forstod fyringen af Glen Riddersholm.

Men mandag var der ikke megen snak om den slags, fordi nu skal man kigge fremad, lod spillerne forstå i enslydende meldinger.

- Jeg står bag min anfører i og med, at jeg også synes det var ærgerligt med Glen. Men jeg har ikke lyst til at kommentere på andet end det, sagde Pierre Kanstrup efter at første træning under David Nielsen var afsluttet.

- Jeg synes, vi har taget skiftet professionelt. Vi ved, at det er en del af gamet. Vi kunne alle sammen godt lide Glen og stod bag ham, men det er den mørke side af fodbolden. Det er en kynisk verden. Nu er der en ny træner og nu er det ham, vi skal spille under.

Og den nye mand har allerede gjort et indtryk på forsvarsspilleren.

- Jeg synes David har bragt den energi, som han står for. David er David. Han kommer med sit, en fandenivoldskhed. Men jeg kender ham kun fra, når jeg har spillet mod ham og fra pressen, siger Pierre Kanstrup.

Hans umiddelbare indtryk af David Nielsen er, at man får hvad man ser.

- Hans præstationer i Lyngby står for sig selv. Og hvis han kan tage nogle af de samme ting med til Aarhus og hjælpe med at bringe AGF tilbage på landkortet, hvor vi hører til, så skal det nok blive godt. Og den tro havde jeg også på tingene før trænerskiftet. Men nye øjne betyder, at der kommer en anden iver og gåpåmod i truppen, siger Kanstrup, der mandag kunne mærke på holdkammeraterne, at der var en ny chef, som man skulle vise sig frem over for.

- Truppen er kommet med en energi og en forståelse af, at der er kommet en ny træner. Vi er alle startet fra scratch. Man kan godt se, at folk gerne vil vise noget.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

AGF

Bagkanten: Patrick Olsen er pludselig kommet i klemme i AGF, men betyder det, at han skal se langt efter spilletid fremover?

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce