Annonce
112

Pirattaxi: Dansende svindler-chauffør var også lommetyv

Lad nu være, lyder det fra politiet op til Aarhus Festuge. Tag ikke en pirattaxa, lyder den kraftige opfordring. Modelfoto: Flemming Krogh
21-årig fik listet sin pung op af lommen af dansende pirattaxi-chauffør. Politiet advarer kraftigt før festugen mod, at folk kører i de ulovlige taxaer.
Annonce

AARHUS/SKEJBY. Pas nu på de pirattaxier - og kør ikke med dem i festugen, der begynder torsdag.

Sådan lyder opfordringen fra Østjyllands Politi, efter en 21-årig mand tidligt søndag morgen fik stjålet sin pung af en mand, som kørte pirattaxa.

Den 21-årige fortalte ifølge politiets døgnrapport, at han omkring klokken 04.00 stod på Fiskergyde i Aarhus, da han blev tilbudt et lift af en fremmed mand. Den 21-årige takkede ja til liftet og blev kørt til Skejby Centret, hvor han betalte et mindre beløb til chaufføren via MobilePay. Bagefter lokkede chaufføren den 21-årige til at danse en "farveldans" med ham. De to mænd dansede lidt sammen, inden chaufføren kørte igen. Efterfølgende opdagede den 21-årige, at hans pung var stjålet fra bukselommen.

Politiet opfordrer kraftigt til, som ordensmagten formulerer det, at man ikke benytter sig af pirattaxaer, da der er risiko for at blive snydt, bestjålet eller røvet. Tag en autoriseret taxa, benyt offentlige transportmidler eller få en ven til at hente dig. Østjyllands Politi vil have ekstra fokus på pirattaxaer under Aarhus Festuge, hvor der tidligere er anmeldt en del forhold.

Pirattaxachaufføren beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende, brun hud
  • Cirka 25-30 år
  • Cirka 190 centimeter høj
  • Kort, sort hår
  • Talte dansk
  • Iført blå cowboybukser
  • Kørte i lys, mellemstor bil – muligvis stationcar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyhedsdirektør ser frem til at vise forbudte optagelser fra plejehjem

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

Annonce