Annonce
Aarhus

Pizzakøb gik helt galt: Ejer og ansat straffet for ventetid på 20 minutter

Foto: Kim Haugaard og Axel Schütt

ÅBYHØJ: Det der egentlig skulle have været et ganske almindeligt besøg på et pizzeria i Åbyhøj endte med, at ejeren af pizzeriaet blev trukket ud på gaden af to aggressive kunder og overfaldet. Da en ansat på pizzeriaet forsøgte at hjælpe ejeren fik han samme tur.

Det hele begyndte lørdag kort før 17.30. Her henvendte to mænd på henholdsvis 19 og 31 år sig i pizzeriaet for at købe mad. Da de fik at vide, at de skulle vente 20 minutter på maden, var det åbenbart mere end de to kunne overkomme. I hvert fald blev de aggressive efter den besked og begyndte at kaste rundt med ting i pizzeriaet.

Det ville ejeren ikke finde sig i, så han smed dem ud af sit pizzeria. Det fik imidlertid kun situationen til at eskalere. De aggressive kunder trak ejeren med ud på gaden, hvor han blev holdt fast af den ene gerningsmand, mens den anden gerningsmand tildelte ejeren to slag med knyttet næve på kæben. Samtidig fik pizzeriaejeren kastet en ukendt genstand i hovedet.

Da den anden ansatte på stedet forsøgte at skille parterne ad, blev han af nummer to gerningsmand slået en gang på armen, idet han forsøgte at parere flere slag, samt sparket to gange på venstre balde og baglår.

Østjyllands Politi var hurtigt til stede med flere patruljer og foretog en anholdelse af to gerningsmænd.

De anholdte blev sigtet for vold. De er efterfølgende blevet løsladt, idet der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør.

De forurettede blev undersøgt i lægevagten. De slap med knubs.

Annonce

Sigtet: - Det var selvforsvar

TV2 Østjylland, som også har skrevet om episoden, skriver søndag eftermiddag i en opdatering, at TV-stationen er blevet kontaktet af den 31-årige mand, der er sigtet for vold. Hans udlægning af sagen afviger på de fleste punkter fra politiets.

Ifølge den 31-årige mand smed pizza-medarbejderen både hans og den 19-åriges mad i skraldespanden, fordi de brokkede sig over, at de blev betjent senere end en kunde, der kom ind på pizzeriaet efter dem, skriver TV2 Østjylland.

Den 31-årige påstår desuden, at der var tale om selvforsvar, da den 19-årige slog pizza-medarbejderen, idet hans 19-årige kammerat først var blevet truet med kniv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce