Annonce
112

Plørefuld 23-årig gjorde motorvejen farlig lørdag morgen

Arkivfoto

Gedved: En 23-årig mand fra Blåvand udsatte sig selv og andre bilister for fare, da han lørdag morgen omkring klokken 7.20 kørte på motorvejen i nærheden af Gedved meget stærkt påvirket af spiritus.

Den 23-årig kørte i sydlig retning, da en ambulance, der kørte bag ham, observerede, at bilen, der kørte med omkring 120 kilometer i timen, slingrede så voldsomt, at den ramte midterautoværnet og kom så tilbage på vejen igen. Ambulancen kørte op på siden af bilen og så en mand hænge hen over rattet. Politiet blev tilkaldt, og ambulancen satte blå blink på for at advare andre bilister om den faretruende kørsel. Da politiet nåede frem til stedet, holdt bilen ved midterautoværnet, hvor politiet ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi fandt en meget stærkt spirituspåvirket ung mand, som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Og som vagtchefen konstaterer:

- Det kunne være gået frygteligt galt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce