Annonce
Østjylland

Planer om ny minigolf-bane ved Saxild Strand

Gæsterne ved Saxild Strand får måske endnu en minigolfbane i løbet af det næste års tid. Foto: Mikko Lemola
Ejeren af Strandshoppen vil etablere adventure-bane bagved butikken.
Annonce

Saxild Strand: Besøgende ved Saxild Strand kan se frem til endnu en minigolfbane i løbet af det næste års tid.

Det fremgår af den dagsorden, som Miljø- Teknik- og Klimaudvalget kiggede på tidligere på ugen. Her behandlede medlemmerne blandt andet en ansøgning fra ejeren af Strandshoppen, Danni Frederiksen.

Han ønsker at etablere en bane for oplevelsesminigolf på arealet bagved butikken ud mod Kystvejen.

- Sagen er endnu i sin vorden, og der skal en ændring af lokalplanen til, hvis vi skal sige ja. Men umiddelbart finder udvalget, at det er en god ide at lave en minigolfbane bagved Strandshoppen. Vi ved jo alle, at sådanne tilbud gavner de eksisterende erhverv på stedet. Derfor anbefaler vi, at der igangsættes en ændring af lokalplanen, siger formanden for Miljø- Teknik- og Klimaudvalget Ole Lyngby Pedersen (V), der sammen resten af udvalget har sendt sagen videre til byrådet med en opadvendt tommelfinger.

Annonce

Kunstgræs og vandfald

Danni Frederiksen, der købte Strandshoppen i maj 2019, ser frem til at kunne gå i gang med projektet, og han er allerede kommet langt med planerne.


Min tanke er en minigolfbane af de helt flotte: Med kunstgræs og flotte forhindringer, som det skal være en nydelse at opholde sig på. Ideen er, at temaet skal være vand, så måske laver vi også et vandfald.

Danni Frederiksen, indehaver af Strandshoppen


- Min tanke er en minigolfbane af de helt flotte: Med kunstgræs og flotte forhindringer, som det skal være en nydelse at opholde sig på. Ideen er, at temaet skal være vand, så måske laver vi også et vandfald eller en bro, som folk skal krydse hen over, når de spiller. Desuden vil vi lave områder med udeservering for vores gæster, siger butiksejeren, der håber at kunne åbne den nye bane i påsken 2021.

Bliver en ny minigolfbane en realitet, kan Saxild Strand – i hvert fald for en kort periode – prale af at have landets både nyeste og ældste minigolfbane. På Skovduevej ligger nemlig landets ældste bane, som blev etableret i 1947.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Tilfreds AGF-træner efter nederlag: - Nogle gange er det vigtigt at forstå, hvilket niveau det her foregår på

AGF

Patrick Olsen: FCM har en klassetrup, men det har vi altså også

Annonce