Annonce
Østjylland

Plejecentre i Odder åbner for mere besøg

Christian W. Pedersen var i januar en af de praktiserende læger, som var med til at vaccinere beboerne på kommunens plejecentre. Nu er man kommet så langt med vaccinerne, at der kan lempes på besøgsrestriktionerne. Foto: Morten Pape
Fra mandag må beboere på kommunens plejecentre få besøg af op til fire personer ad gangen - og det behøver ikke engang være de samme hver gang.
Annonce

Odder: De faldende tal for coronasmitte og det faktum, at stort set alle beboere er blevet vaccineret, betyder, at det nu bliver meget nemmere at aflægge beboerne på kommunens plejecentre og på korttidsafsnittet et besøg.

Det oplyser Katrine Røntved Aaen, der er sundhedsfaglig konsulent i ældreplejen, og som i disse timer er ved at skrive til alle pårørende med de nærmere detaljer for fremtidige besøg.

- Jeg kan dog allerede nu sige, at lempelsen betyder, at hver beboer fremover må modtage lige så mange besøg, de nu engang ønsker og nu ikke kun af de samme to-tre nære pårørende. Dog skal alle være opmærksom på, at man stadig kun må forsamles fem personer ad gangen, og på at man skal holde mindst to meters afstand, siger hun og fortsætter:

Odder Kommune vil løbet af eftermiddagen offentliggøre de nærmere regler for besøg på kommunens plejecentre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Til tiden, forsinket eller aflyst? Informationerne når ofte ikke frem til letbanens passagerer

Annonce