Annonce
Aarhus

Pludselig faldt der en rude ned fra Bruuns Galleri

Sådan så det ud foran Bruuns Galleri mandag formiddag, hvor en kæmpe rude faldt ud fra shoppingcentrets facade. Privatfoto: Michael Bernstorff

Mandag formiddag kunne det være gået helt galt. Det var intet mindre end et kæmpe held, at der ikke stod nogen ved indgangen til Bruuns Galleri på M. P. Bruuns Gade, da en kæmpe rude faldt ned og gik i tusind stykker på gaden.

AARHUS: Mandag klokken 13 faldt der et vindue ud fra Bruuns Galleri og landede i tusind stykker foran shoppingcentret. Og det var intet mindre end held af største skuffe, at ingen kom til skade. Hverken personer eller materiel.

- Vi priser os lykkelige for, at der ikke er kommet nogen til skade, siger centerchef Claus Brændgaard.

Han fortæller, at der klokken 13, uvist hvordan og hvorfor, faldt et såkaldt flugtvindue ud fra centrets plan 7, hvor der er babylounge.

- Vi kan se, at der er brudt nogle plomberinger ved vinduet, men om der er tale om hærværk, om en person der ikke har tænkt sig om eller om en fejl, kan vi slet ikke udtale os om endnu, siger han.

- Det er et vindue, som kun skal bruges i tilfælde af evakuering og flugt. Det er ikke beregnet på at blive åbnet, forklarer Claus Brændgaard.

Hele facaden ud mod M.P. Bruuns Gade er af glas, men Claus Brændgaard understreger, at der ikke er risiko forbundet med at gå ind og ud af shoppingcentret. Vinduet, der faldt ud, har ingen sammenhæng med de almindelige vinduer i centrets glasfacade, og de er således ikke i fare for at falde ud.

Centrets tekniske afdeling er lige nu er ved at gennemføre undersøgelser, der skal afklare, hvad der skete. Ved samme anledning gennemgåes samtlige flugtvejsvinduer i centret.

Annonce
Ingen blev heldigvis ramt, da der faldt et vindue ud fra Bruuns Galleri. Centerchefen beroliger med, at der ikke er risiko for at andre vinduer falder ud. Privatfoto: Michael Bernstorff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce