Annonce
AGF

Podcast med David Nielsen, der ønsker at blive længe i Aarhus: - Der er spænding nok i AGF til mig

David Nielsen mener, at AGF skal være hurtige til at udnytte, at klubben i disse år er kommet tæt på FC København, FC Midtjylland og Brøndby. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Hvor langt er AGF fra at hente Superligaens største klubber? Og hvor længe bliver David Nielsen i AGF?

FODBOLD: David Nielsen har rundet tre og et halvt år som cheftræner i AGF, og for århusianske fans med kendskab til den tidligere angribers CV, bør det skabe panderynker.

Den tidligere spiller hos OB-, FC Midtjylland, FC København, AaB og en masse andre klubber, har nemlig aldrig været så længe et sted, som han har været ansat i AGF. Hverken som spiller eller træner.

Men den samme AGF-fan kan ånde lidt mere lettet op når han har hørt Det Hvide Snits snak med AGFs cheftræner. Her fortæller David Nielsen nemlig, at han ingen planer har om at forlade den århusianske klub. Der sker så meget nyt i og omkring AGF, at den 44-årige får rigeligt med spænding i hverdagen.

Det fortæller David Nielsen i andet og sidste afsnit af Det Hvide Snits besøg hos cheftræneren. Han kommer også ind på hvor lille hullet op til de bedste hold i Danmark efterhånden er blevet, og hvorfor AGF skal handle hurtigt for at hægte sig på toppen.

Lyt til podcasten lige her eller i din sædvanlige podcastapp:

Har du ikke hørt første afsnit endnu, anbefales at lytte til det først. Det kan høres lige her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce