Annonce
Sport

Pokalfinale gjorde ondt: Bears voldsomt skadesplaget før DM-slutspil

Ryan Evans flækkede et øjenbryn da han og Bakken Bears lørdag vandt pokalfinalen. Foto: Kim Haugaard

BASKETBALL: Lørdagens pokalsejr kom ikke uden en pris for Bakken Bears.

Før tirsdagens første DM-kvartfinale er holdet plaget af skader og skavanker i et uhørt omfang. Ifølge head coach Steffen Wich er blot syv spillere klar til at klæde om mod Bears Academy.

Og ja, som navnet på modstanderen antyder, så er det klubbens andetholdet, der venter i kvartfinalen, og det er vist eneste formidlende omstændighed når listen over skadede spillere råbes op;

I pokalfinalen flækkede Adama Darboe læben, Ryan Evans flækkede et øjenbryn, Tylor Ongwae rev en baglårsskade op mens DeShawn Stephens vred om på en ankel. Derudover er Darko Jukic stadig bænket med et brækket hånd.

- Vi har en del skader og det betyder, at vi skal spille på andre måder. Det så vi også i pokalfinalen hvor vi gjorde det rigtig godt defensivt men blot formåede at score 82 point på 45 minutter, siger Steffen Wich.

De syv spillere, der forventes at skulle optræde for Bakken Bears i tirsdagens kvartfinale er Thomas Lærke, Michel Diouf, Morten Sahlertz, QJ Peterson, Daniel Mortensen, Anton Harbo og Magnus Møllgaard.

Kampen spilles i Vejlby-Risskov Hallen og begynder klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce