Annonce
Aarhus

Politi advarer mod pirattaxaer efter flere tilfælde i Aarhus: Mand banket med bat i hovedet

Pas nu påpirattaxaerne. Tag i stedet offentlig transport, en autoriseret taxa eller blive hentet af en bekendt her i julefrokosternes højtid, lyder det fra politiet. Modelfoto: Flemming Krogh
Politiet advarer igen-igen mod at tage pirattaxaer. Flere kom uheldigt afsted under debutten på juleforkoster i weekenden.
Annonce

AARHUS: I den første store julefrokost-weekend var der pirattaxaer på spil i Aarhus-området, beretter politiet og sender en kraftig advarsel ud til natteglade århusianere den kommende måned.

Natten til søndag klokken 05.00 satte en 49-årig mand sig ind i en bil ud for Lystrup-Hallen og bad om at blive kørt til Risskov. I stedet satte manden bag rattet kurs mod Hornslet, og det fik den 49-årige til at protestere og bede om at blive sat af. Føreren svarede, at han skulle "lukke røven", hvorefter han tog et aluminiumsbat frem og bankede enden af det ind i hovedet på passageren flere gange, fortæller Østjyllands Politi.

Kort efter lykkedes det den 49-årige at flygte fra bilen. Han fandt efterfølgende ud af, at han havde mistet sin mobiltelefon. Den fandt han selv i løbet af søndagen via Find-Min-iPhone-appen. Den lå i noget græs foran en bygning i Risskov. Den videre efterforskning førte politiet til en 27-årig mand, som blev anholdt, og som foreløbigt er sigtet for grov vold.

Annonce

35-årig lænset for flere tusinde kroner

Samme nat steg en 35-årig mand ind i en pirattaxa på Frederiks Allé i Aarhus. Han blev kørt til sin adresse i Viby, hvor han først forsøgte at betale med et Visa-kort i en dankortterminal i bilen. Kortet blev tilsyneladende afvist et par gange, og han tog derfor sit MasterCard frem, som han betalte turen med.

Senere søndag konstaterede den 35-årige, at der ikke var trukket de aftalte penge for turen. Til gengæld var der hævet mange tusinde kroner på både Visa- og Mastercard.

Føreren af pirattaxaen beskrives som:

Mellemøstlig af udseende, lys hud, cirka 25-35 år, cirka 175-180 cm høj, kort, sort hår og talte dansk med accent.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man sørger for at finde ud af, hvordan man kommer hjem fra byen, inden man tager afsted. Få en til at hente dig, tag offentligt transport eller en rigtig taxa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-udbrud med uformindsket styrke: På 24 timer er yderligere 39 århusianere testet positive

Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Aarhus

Liveblog: Pressemøde, hotspots og flere smittede - få overblik over coronasituationen i Aarhus

AGF

Efter afsked med AGF: Jakob Ankersen vender hjem til Esbjerg

Aarhus For abonnenter

Frustrationer i Solbjerg: En pose penge alene løser ikke foreningsidrættens pladsproblemer

Annonce