Annonce
Aarhus

Politi med advarsel: Stop med at parkere foran brandvæsnets porte

Det er her på Sumatravej, at folk parkerer ulovligt, så brandvæsnet ikke han komme til eller fra stationen i nummer 6. Foto: Jens Thaysen
Det vrimler med ulovligt parkerede biler ved Tangkrogen, og det giver problemer for brandvæsnet.

AARHUS: Menneskerne myldrer til Tangkrogen, Marselisborg Lystbådehavn og stranden langs bugten i øjeblikket.

Det betyder biler i hobetal, og det giver lige nu problemer for Østjyllands Brandvæsen.

Søndag måtte brandvæsnet have hjælp af politiet til at finde frem til bilister, der holdt ulovligt parkeret foran brandvæsnets porte på Sumatravej, så de ikke kunne komme ind til deres udstyr i lokalerne.

Cirkus Summarum havde forestilling på Tangkrogen søndag formiddag og eftermiddag, og man måtte tilkalde bilejerne over højttaleranlægget, for at få bilerne flyttet.

Annonce

Advarsel på Twitter

Det er brandvæsnets havneberedskab, der har adresse på Sumatravej, og det er ikke første gang, at parkerede biler, giver problemer her.

Derfor måtte politiet søndag aften ud på Twitter for at advare om den uheldige tendens.

"Det kan i yderste konsekvens blive meget kritisk, hvis materiellet ikke kan komme ud. Parkér venligst efter reglerne," skrev politiet blandt andet på Twitter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce