Annonce
Aarhus

Politiaktion: 27-årig mand havde forskanset sig med sin 4-årige datter

Politiet trængte ved søndag eftermiddag ind i lejligheden i Bispehaven, hvor en 27-årig mand havde forskanset sig med sin datter. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Politiet har søndag eftermiddag afsluttet en politiaktion på Hasle Centervej
Annonce

Aarhus: Bispehaven var søndag eftermiddag genstand for en stor politiaktion.

Klokken 11.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig med sin 4-årige datter i en lejlighed på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet for at få kontakt til den 27-årige mand, da der var frygt for, at han måske ville gøre skade på den 4-årige pige.

I forbindelse med aktionen blev de øvrige beboer i opgangen evakueret, da politiet ikke ville tage nogen chancer, inden man havde det fulde overblik over situationen. Der var dog på intet tidspunkt nogen fare for de øvrige beboere.

Politiet fik hurtigt kontakt til personerne i lejligheden, og der blev løbende forhandlet og kommunikeret, inden det kort før klokken 16.00 blev besluttet at trænge ind i lejligheden.

Indtrængningen forløb ifølge Østjyllands Politi helt udramatisk, og den 27-årige mand blev anholdt uden problemer.

Den 4-årige pige var ikke kommet til skade og har det efter omstændighederne godt.

Den 27-årige mand er foreløbigt blevet sigtet for trusler på livet og vil blive kørt ind til politigården i Aarhus til afhøring, hvorefter der skal tages stilling til, hvorvidt han mandag skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet vil fortsat være i lejligheden nogen tid endnu søndag for at foretage ransagninger og undersøgelser på stedet. De evakuerede beboere har fået lov at vende retur til deres lejligheder.

Af hensyn til det videre efterforskningsarbejde ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Østjyllands Politi var søndag til stede i området Bispehaven i Hasle i det vestlige Aarhus. . (Foto: presse-fotos.dk/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce