Annonce
Aarhus

Politiaktion i Bispehaven førte til grundlovsforhør i Glostrup

Den mand, der fredag aften blev anholdt efter at have stået på en afsats på facaden af en bygning i Bispehaven, menes at have forbindelse til et dobbeltmord i Herlev. Det skriver Ekstra Bladet. Foto: Michael Svenningsen
Den mand, der fredag aften blev anholdt efter at have stået på en afsats på facaden af en bygning i Bispehaven, menes at have forbindelse til et dobbeltmord i Herlev. Det skriver Ekstra Bladet.
Annonce

AARHUS: En dramatisk anholdelse i Bispehaven fredag aften har nu taget en ny drejning.

Fredag aften forsøgte betjente at få fat på en mand, der tilsyneladende var kravlet ud på facaden på en af boligblokkene i Bispehaven. Her stod han på en afsats, mens kampklædt politi havde øjne på ham fra gaden. Det skriver Ekstra Bladet.

Der stod også politi ved de nærmeste vinduer, som til sidst fik manden indenfor igen.

Øjenvidner fortalte Ekstra Bladet, at de hørte skud blive affyret. Østjyllands Politi ville dog ikke kommentere sagen, men oplyste på Twitter, at man havde gennemført en aktion og ville ikke komme med yderligere oplysninger.

Nu skriver Ekstra Bladet, at manden efter den spektakulære anholdelse i Aarhus er blevet fremsat i grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Ekstra Bladet skriver, at en 21-årig mand er blevet fremsat i grundlovsforhør i Retten i Glostrup efter en dramatiske anholdelse i Bispehaven i Aarhus. Foto: Anne Bæk / Ritzau Scanpix
Annonce

Grundlovsforhør bag lukkede døre

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har anholdelsen fredag relationer til dobbeltdrabet i Sennepshaven i Herlev 25. juni, hvor to svenskere med relation til gangster-miljøet blev dræbt.

Politiet ønsker ikke at kommentere sagen.

Ifølge Ekstra Bladet er der tale om en 21-årig mand. Den høje, slanke somalisk udseende mand ankom til Retten i Glostrup lørdag middag i selskab med kampklædt politi.

Avisens retsreporter oplyser, at dommeren havde truffet beslutning om dobbelt dørlukning.

Annonce
Aarhus

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

AGF

Tilfreds AGF-back: Vi står et godt sted

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

AGF

Der blev gået til makronerne på Peter Bangs Vej, og AGF slap helskindet fra generalprøven

Annonce