Annonce
forside

Politiet advarer ældre mod falske VVS-mænd

Tre gange på et døgn har tricktyve under påskud af at være VVS-mænd forsøgt at skaffe sig adgang til ældres boliger. I to tilfælde er missionen lykkes.

Annonce

Ældre borgere skal være på vagt, når det ringer på døren.

Har du ikke en aftale med en håndværker, bør hoveddøren smækkes i, når ukendte personer forsøger at komme ind under påskud af at skulle ordne rør, radiatorer eller lignende.

Tre gange i det forløbne døgn har ukendte gerningsmænd nemlig forsøgt at tricke sig indenfor hos ældre personer.

Det lykkedes to gange søndag formiddag, hvor en mand, der udgav sig for at være VVS-arbejder blev lukket ind hos beboere i et ældreboligkompleks i Grønnegade. I begge tilfælde slap tricktyven af sted med kontanter fra lejlighederne.

Ifølge politiassistent Marianne Morgen, Østjyllands Politi, er der muligvis tale om flere gerningsmand.

»Signalementerne er ikke helt ens. Blandt andet talte den ene gerningsmand gebrokkent dansk, mens der i det andet tilfælde var tale om en dansktalende mand«, forklarer hun.

Mandag morgen var så gal igen. Her forsøgte en mand under samme påskud at skaffe sig adgang til en række lejligheder på Nordborgvej. Dog uden held.

»Vi oplever med jævne mellemrum, hvordan tricktyve forsøger at narre sig ind hos især ældre medborgere. Det bedste råd vi kan give er, at man ikke skal lukke ukendte personer ind, man ikke har en aftale med«, siger politiassistenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce