Annonce
Aarhus

Politiet advarer bilister og cyklister om flere letbaneafgange

Der kommer flere letbaneafgange, når der tirsdag åbnes op for sidste del af etape 1 mod Grenaa. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Tirsdag åbner sidste del af letbanens etape 1, og det betyder langt flere afgange. Politiet advarer cyklister og bilister.

AARHUS: Tirsdag morgen åbner sidste del af letbanens etape 1, og det betyder flere afgange fra og til Grenaa og Aarhus.

Det har fået Østjyllands Politi til på Facebook at advare og vejlede cyklister og bilister - for bilisternes vedkommende at køre en anden vej for at undgå ventetid og lange køer.

- I krydset ved Nørreport vil der komme et tog ca. hver 5.-6. minut. Det kommer til at medføre ekstra ventetid for bilister i krydset, og det kan derfor give rigtig god mening at køre ad Randersvej/Nørrebrogade, hvis man skal ind mod centrum, så man ikke skal krydse letbanesporet ved Nørreport, skriver politiet.

En ting er ventid, noget andet er sikkerhed, og politiet opfordrer især cyklister til nu at være ekstra opmærksomme i det århusianske havneområde.

- Du skal du være særlig opmærksom, hvis du skal krydse sporene på Hjortholmsvej - for nu kommer der altså tog! Respekter det røde lys, og tag ingen chancer, for det kan gå rigtig galt, opfordrer Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce