Annonce
Aarhus

Politiet advarer: Falsk VVS-mand turnerer rundt i Viby

Hvis du ikke har bestilt en VVS-mand, skal du ikke lukke op, når der pludselig står en mand og vil tjekke din radiator, advarer Østjyllands Politi. Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix

Det lykkedes søndag en falsk VVS-mand at stjæle penge og andre værdigenstande fra flere beboere i Viby. Politiet råder folk til at være på vagt overfor spontane VVS-besøg.

AARHUS: Hvis du bor i Aarhus og får uanmeldt besøg af en VVS-mand, gør du klog i ikke at lukke manden ind.

Østjyllands Politi advarer mod en falsk VVS-mand, der søndag var på spil på Myrholmsvej i Viby.

Her fik flere beboere i løbet af dagen besøg af en mand, der udgav sig som VVS'er. Under påskud af at ville tjekke deres radiatorer, fordi naboens skulle været være sprunget, lykkedes det ham at stjæle kontante beløb og andre værdigenstande fra tre boliger på vejen.

Torsdag var en beboer på Voldbækvej i Brabrand desuden udsat for samme fremgangsmåde.

- Vi anbefaler, at man ikke lukker ukendte personer ind i sit hjem, når man ikke har en forudgående aftale. Det er usandsynligt, at en VVS'er dukker op i ens hjem uanmeldt. Det anbefales desuden, at man enten beder om ID eller ringer til vedkommendes påståede arbejdsplads, hvis man ikke har en aftale om besøg, lyder det fra Østjyllands Politi.

Har man oplysninger i den konkrete sag, bedes man ringe 114. Gerningsmanden beskrives som: Udenlandsk af udseende, muligvis 25-40 år, cirka 170 centimeter, almindelig af bygning, brun i huden og velsoigneret. Iført mørk kasket, mørkt tøj og runde briller i mørkt stel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Er du agil nok til fremtiden?

Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce