Annonce
Aarhus

Politiet beder om hjælp: To mistænkte efterlyst efter drab på Satudarah-lærling

42-årig , der var Satudarah-lærling blev i juli dræbt i Gellerup. Nu efterlyser Østjyllands Politi to personer i sagen. Foto: Axel Schütt
Østjyllands Politi efterlyser Ibrahim Omar og Abdallah Ahmed Taha, som begge er mistænkt for at have været involveret i et drab og drabsforsøg på Lenesvej i Brabrand 23. juli.
Annonce

BRABRAND: Østjyllands Politi efterlyser nu to mænd, som mistænkes for at være involveret i drab og drabsforsøg begået 23. juli på en parkeringsplads ved Lenesvej i Brabrand.

Her blev en 42-årig mand - der var Satudarah-lærling - dræbt, da han blev ramt af knivstik i låret. I forbindelse med overfaldet blev i alt fire personer tildelt knivstik, slag og spark.

Politiet efterlyse nu to 25-årige - Ibrahim Omar og Abdallah Taha - i forbindelse med drabet:

  • Ibrahim Omar. Har sort hår, er 175 cm høj og almindelig af bygning.
Ibrahim Omar. Foto: Østjyllands Politi
  • Abdallah Taha. Har sort hår, er 190 cm høj og almindelig af bygning.
Abdallah Taha. Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har siden juli kørt en intensiv efterforskning af drabssagen, som er én af flere med relation til bandemiljøet i Aarhus. To personer er i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce

Betjente og reddere ydede førstehjælp

Politiet modtog natten til 23. juli en anmeldelse om, at flere personer var stukket med kniv på p-pladsen ved Lenesvej i Aarhus. Politi og ambulancer var hurtigt på stedet, og her fandt de den 42-årig, der var blevet stukket flere gange med en kniv.

Betjente og reddere ydede livreddende førstehjælp, men den 42-årige blev kort tid efter erklæret død. Derudover var en 23-årig mand alvorligt tilskadekommen og i kritisk tilstand, da han havde fået otte knivstik i skulder, arm, ben og fod og tre snitsår i ansigtet. En 28-årig mand skulle have behandling for sine skader, men var uden for livsfare, efter at have fået syv knivstik i højre og venstre lår samt i håndfladen. En fjerde mand slap med slag og spark på kroppen.

Århus Stiftstidende sætter i disse dage i et større tema fokus på de seneste 20 års drab begået i Østjyllands politikreds. Du kan læse meget mere om drabet på den 42-årige ved Lenesvej her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Annonce