Annonce
Alarm 112

Politiet blev chikaneret flere gange på Kappelvænget: Flere anholdelser i Brabrand tirsdag aften

Politiet anholdte flere i Brabrand tirsdag aften. Foto: Johan Gadegaard
Østjyllands Politi tog tirsdag aften kontakt til en gruppe mænd på Kappelvænget. Det førte til en del anholdelser og en ophidset stemning.

AARHUS: Østjyllands Politi var tirsdag aften talstærkt til stede i det vestlige Aarhus, hvor man havde flere ekstra patruljer ude i løbet af aftenen.

Det skriver politiet i sin døgnrapport.

Første gang var klokken 17, hvor en patrulje tog kontakt til en gruppe mænd på Kappelvænget i Aarhus V. Gruppen var utilfredse med politiets tilstedeværelse, og en 23-årig mand begyndte at løbe fra stedet, da politiet ville i kontakt med ham. Politiet fik dog løbet manden op og ved visiteringen fandt de en skarpladt pistol i hans jakke.

Annonce

Ophidset stemning

Under anholdelsen af den 23-årige mand forsøgte flere af hans venner at forhindre politiet i deres arbejde og en mand tog blandt andet kort fat om halsen på en betjent, inden han stak af fra stedet.

Manden var ikke den eneste, der forsøgte at bremse betjentene. Da de forsøgte at løbe efter den 23-årige, forsøgte en 21-årig mand at bremse dem, og han blev derfor anholdt for at hindre politiet i at udføre deres arbejde. Han blev derudover sigtet efter kniv- og våbenloven, da han havde en kniv og en peberspray i lommen.

I det hele taget måtte politiet stå model til en del på Kappelvænget. Anholdelserne skabte en ophidset stemning og patruljen måtte derfor tilkalde ekstra betjente til stedet.

I forbindelsen med balladen omkring anholdelserne blev en 26-årig mand sigtet for at fornærme politiet. Den samme person fik en ekstra sigtelse, da han ved sin anholdelse spyttede efter en patrulje og dermed blev sigtet for forsøg på vold mod en betjent.

En 18-årig blev samme sted anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

En patrulje på Kappelvænget tog kort efter kontakt til en 21-årig mand, som sad i sin bil på Kappelvænget. Bilen blev ransaget, og betjentene fandt nogle ulovlige piller, som den 21-årige blev sigtet for at besidde.

Annonce

Ulovlige piller

Situationen på Kappelvænget var ikke den eneste, som krævede politiets tilstedeværelse. En halv time efter den første episode var politiet på Gudrunsvej i Brabrand.

Her fandt man under ransagningen af en bil en peberspray, som en 25-årig mand blev sigtet for at besidde.

På samme vej blev der senere på aftenen fundet en kniv i en bil, som politiet ransagede. I den forbindelse blev en 19-årig mand sigtet.

Østjyllands Politi tager lige nu stilling til om nogle af de anholdte tirsdag aften skal fremstilles i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Bag om bruddet: Metoo-sag kostede Haysen jobbet i AGF

AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce