Annonce
Østjylland

Afspærring af stor legeplads: Politiet efterforsker mulig strafbar sag

Politiets hunde blev fredag sat ind for at foretage sporsøg ved legepladsen ved Hadsundvej og Falkevej i Randers. Arkivfoto: Dmetsov Alexey/Scanpix

Randers: Fredag aften bemærkede mange folk i det nordlige område af Randers, at den nye, store legeplads ved Falkevej og Hadsundvej blev spærret af, og at der gik betjente med hunde rundt deroppe.

Nogle bemærkede en sort taske, der hang bag på en stol, og spekulationerne gik på en mulig sprængstof-trussel.

Den teori kunne vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Hunniche, dog afkræfte.

Annonce

- Det er ganske ufarligt, og det har intet med hverken taske eller sprængstof at gøre. Vi har tidligere haft en hændelse i området, og derfor er vores betjente nu i gang med noget sporsøgning, udtalte han.

Han ønskede ikke at uddybe, hvad hændelsen handlede om, men det er ikke noget, som offentligheden normalt hører om.

Grunden til, at legepladsen var spærret af, var at man ikke ville risikere, at politihundene og eventuelt legende børn skulle komme i vejen for hinanden.

- Vi vil gerne undgå, at børn og hunde kommer i carambolage. Dels så vi kan gøre vores arbejde ordentligt, og dels så vi ikke risikere, at et barn ved et uheld bliver bidt, sagde vagtchefen.

Flere skrev ved aftenstid, at politiet nu havde forladt området, og legepladsen var åben igen.

Mulig strafbar hændelse

Lørdag holdt Østjyllands Politi stadig kortene tæt til kroppen. Vagtchef, politikommissær Christian Riis, siger, at politiet fortsat er i gang med at efterforske, dét, han kalder en mulig strafbar hændelse.

- Og i første omgang, før vi ved, om der er en sag eller ej, er det jo vigtigt, at vi får sikret spor, så de ikke forsvinder. Derfor var vi til stede ved legepladsen fredag, blandt andet med hunde, der foretog sporsøg, siger vagtchefen, som tilføjer, at både politiet og politiets jurister ser på den hændelse, som politiet endnu ikke er klar til at lade offentliggøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce