Annonce
Aarhus

Politiet efterlyser to mænd for narkohandel som kædes sammen med drab ved væddeløbsbanen

Østjyllands Politi efterlyser Mike Birkholm Bruus og Omar Mohamad Metashar i forbindelse med en stor hashhandel, der kædes sammen med drabet på en 25-årig mand ved Væddeløbsbanen. Fotos: Østjyllands Politi
Østjyllands Politi efterlyser to navngivne mænd, som mistænkes for at have været involveret i en stor hashhandel, der kædes sammen med drabet på en 25-årig mand.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi efterlyser nu to mænd, som politiet mener, har været involveret i narkohandel, der kan kædes sammen med drabet på en 25-årig mand, der om aftenen 22. juli blev fundet skudt ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Ifølge Østjyllands Politi skal motivet til drabet findes i stridigheder om en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper.

To mænd sidder lige nu varetægtsfængslet. De er sigtet for at have været medvirkende til hashhandlen, og nu efterlyser Østjyllands Politi yderligere to mænd i narkosagen.

Det drejer sig om 45-årige Mike Birkholm Bruus og 25-årige Omar Mohamad Metashar, hvis roller i sagen politiet vil have klarlagt.

- Vi har et stykke tid ledt efter de to mænd, men da vi ikke har kunnet finde frem til dem, beder vi nu offentligheden om hjælp til at lokalisere dem. Vi mistænker dem for at have spillet en aktiv del i episoden og skal nu have klarlagt deres roller, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

En 40-årig mand sidder fortsat varetægtsfængslet for drabet på den 25-årige.

Har du oplysninger om, hvor de to efterlyste til narkosagen, befinder sig, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter en måned med krav om mundbind: Så mange kunder er blevet afvist af Midttrafik

Aarhus For abonnenter

Topledelsen på ældreområdet får benhård kritik: Men rådmand føler sig ikke ramt

Annonce