Annonce
forside

Politiet er optimistisk: 50 videoer fra vidner til knivstikkeri ved storbrand

Mange har fulgt politiets opfordring om at sende videomateriale fra storbranden i Højbjerg.

Annonce
Torsdag 20. oktober stod industrikvarteret omkring Michael Drewsens Vej i Højbjerg i flammer.
Sådan så det ihvertfald ud på den røgsøjle, som kunne ses i og omkring Aarhus. Branden blev anmeldt som en bilbrand kl. 13.12, men kort efter havde den spredt sig til omkringliggende bygninger og endte med at berøre et kæmpe lagerareal bestående af fire bygninger, som brændte ned og flere omkringliggende, der blev røgskadede.
Men pludselig, imens brandmandskab og politi kæmpede med at få styr på branden, henvendte en mand sig til en betjent ved en patruljevogn.
Manden var kl. 13.48 blevet stukket med en kniv under sin ene arm. Han blev straks sendt til skadestuen og derefter overflyttet til Aarhus Universitetshospital, Skejby, hvor han torsdag eftermiddag lå på operationsbordet. Sidst på eftermiddagen blev han meldt udenfor livsfare og knap en uge senere blev han udskrevet.
Efterfølgende gik politiefterforskere rundt på Michael Drewsens Vej og afhørte vidner, ligesom politihunde snusede rundt efter spor samtidig med, at branden var på sit højeste.
Mandag efterlyste politiet så videoer fra folk, som kunne have optaget ting, der har interesse i forbindelse med drabsforsøget.
Og det har givet pote. Politikommissær Jesper Jørgensen fortæller, at de har modtaget omkring 50 henvendelser, som har været gode for efterforskningen.
»Vi mener godt, vi kan bruge dem til noget. Vi har en positiv tilgang til efterforskningen,« siger han uden dog at ville gå nærmere ind i, hvordan sagen står nu.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce