Annonce
Aarhus

Politiet fik anmeldelse om røveri: Gruppe af unge mænd skabte forvirring i kiosk

Anmelder troede, at kiosk blev røvet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

AARHUS: En patrulje fra Østjyllands Politi kørte søndag klokken 19.12 til en kiosk på Jyllands Allé i Aarhus. Her mente en anmelder, at der muligvis var et røveri i gang, da hun gennem ruden kunne se flere hætteklædte mænd stå bag disken i butikken.

Da betjentene ankom til kiosken, talte de med ekspedienten. Hun forklarede, at fem-syv unge mænd havde opført sig udfarende i butikken, blandt andet ved at gå om bag disken og ud i butikkens baglokale uden tilladelse. Hun mente dog ikke, at der var blevet stjålet noget, og de unge mænd havde kort tid efter forladt butikken.

Vidner i butikken beskrev de unge mænds udseende og påklædning for betjentene samt hvilken vej, de var løbet fra stedet.

På baggrund af vidnernes forklaringer standsede betjentene kort efter en bus ved Viby Torv. I bussen sad en gruppe unge mænd, som svarede til vidnernes beskrivelse. Da betjentene ville tale med de unge, viste det sig, at den ene – en 15-årig dreng – var i besiddelse af en mindre mængde narko.

Den 15-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko og både hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce