Annonce
Aarhus

Politiet fik forkert tip om forsvundne Lisbet

Foto: I næsten en uge har mandskab endevendt bunden i den lille sø på Djursland. Uden resultat. Jens Thaysen/privatfoto.

Tømning og gennemgravning af en sø på Djursland løste ikke gåden om Lisbet Nielsens forsvinden i 2009.

Annonce

DJURSLAND: Østjyllands Politi var overbevist om, at man denne gang havde fået det rigtige tip om Lisbet Nielsens forsvinden i 2009. Men efter et stort graveprojekt på Djursland nu er afsluttet uden resultat, eksisterer gåden om den forsvundne sygeplejerske stadig.

Tippet gik ud på, at Lisbet Nielsen, der en oktoberdag i 2009 pludselig forsvandt fra sit hjem i Risskov, blev dræbt og derefter dumpet i en mindre sø på Djursland tæt på Aarhus Lufthavn i Tirstrup.

Politiet rykkede efterfølgende fredag 3. februar ud og fik søen tømt for vand. Siden har en gravemaskine assisteret af brandmænd, politi og arkæologer hele ugen arbejdet på at skrælle et tyndt mudderlag af den blotlagte bund. Fredag 10. februar var det tid til at gøre status.

- Arbejdet er nu afsluttet. Der blev desværre ikke fundet noget af interesse, siger politikommissær Helle Edelbo, Østjyllands Politi.

Umiddelbart efter Lisbet Nielsens forsvinden i 2009 blev flere andre søer på Djursland gennemsøgt af dykkere. Når politiet koncentrerede eftersøgningen om netop Djursland skyldtes det, at den forsvundnes daværende kæreste, som var mistænkt i sagen, havde kørt rundt på Djursland natten efter, at Lisbet Nielsen forsvandt. Det kunne politiet se ved hjælp af signaler fra mobilmaster.

Kæresten nåede aldrig at blive afhørt om sagen. Blot halvanden time inden, at han skulle fremstilles, hængte han sig i et lagen i sin celle i Aarhus Arrest lørdag 31. oktober 2009.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-direktør kigger fremad efter tabet af sportschef: - Det er fint, det gør ondt - så er vi et godt sted

Alarm 112

Politi: 12-årig pige blev voldtaget i grønt område ved skole

Aarhus

Nu har over 6.000 århusianere haft corona: Den triste tendens fortsætter med 120 nye tilfælde det seneste døgn

Annonce