Annonce
Østjylland

Politiet forlænger lukningen af rockerborge

Bandidos-klubhus i Randers blev 10. november lukket af politiet, efter brandforsøg. Politiet har siden forlænget lukningen et par gange, og senste fredag, hvor lukningen gælder en uge frem. Arkivfoto: Lars Rasborg

Rigspolitiet vurderer, at der fortsat er fare for, at rockerklubhuse kan blive udsat for fjendtligt angreb, og derfor forlænges lukningen med yderligere en uge tre steder i Jylland, heriblandt Randers.

Randers: Bandidos klubhus på Havrevej 5 i Randers skal fortsat være lukket, har Rigspolitiet besluttet. I hvert fald en uge endnu.

Politiets lukning af tre rockerklubhuse i Jylland bliver forlænget i syv dage. Et fjerde tilholdssted for rockere fungerer nu ikke længere som klubhus.

Ud over i Randers, er det Bandidos' klubhuse i Aalborg og Horsens, der fortsat vil være forbud mod at opholde sig i, mens Saturdarah er flyttet ud af klubhuset i Viborg.

Rockerklubhusene har været lukket siden 10. november på grund af den verserende konflikt imellem de to grupperinger.

Rigspolitiet vurderer fortsat, at der er risiko for, at klubhusene kan blive mål for angreb, og derfor har politikredsene besluttet at forlænge lukningen i foreløbigt syv dage.

Ved overtrædelse af forbuddet mod at komme i klubhusene, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce