Annonce
Aarhus

Politiet forsætter undersøgelserne af uheldet på Herningmotorvejen tirsdag aften

Politiet fortsætter efterforskningen af trafikulykken på Herningmotorvejen tirsdag aften. Arkivfoto: Michael Bager
Det er endnu uvist hvor lang tid, at en 41-årig billist kørte mod færdselsretningen.
Annonce

HARLEV: Tirsdag aften skete der et alvorligt uheld i den østgående retning på Herningmotorvejen ved Harlev.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at en 41-årig mand fra Herning-området af ukendte årsager kørte vestpå i det østgående spor mod færdselsretningen og i høj fart kørte frontalt ind i en anden bil, som blev ført af en 36-årig mand fra Aalborg.

Den 41-åriges bil blev slynget over midterautoværnet og endte i vestgående spor, hvor den kort efter blev påkørt af en anden bil med en 49-årige kvinde bag rettet. Bilen blev skubbet ind i autoværnet ved sammenstødet. Den 49-årige kvindes bil blev skadet ved påkørslen, men kvinden kom umiddelbart ikke til skade, står der i Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 36-åriges bil, som blev påkørt af den 41-årige spøgelsesbilist, holdt efter sammenstødet stille i østgående retning på motorvejen, hvor den kort efter uheldet blev påkørt af en anden bil, ført af en 56-årig mand. Der skete kun materiel skade ved denne påkørsel, og den 56-årige mand kom umiddelbart ikke selv til skade.

Da ambulancer og lægebil ankom til ulykkesstedet, blev den 41-årige mand og 36-årige mand erklæret døde på stedet, ligesom deres pårørende blev underrettet.

Motorvejen blev efterfølgende helt spærret i begge retninger, mens oprydningsarbejdet stod på, og der blev tilkaldt en bilinspektør, der har foretaget undersøgelser af uheldsstedet.

Klokken kvart over tre var arbejdet færdigt, og der blev igen åbnet for trafikken.

Østjyllands Politi er fortsat i gang med undersøgelserne omkring ulykken. Det foregår ved afhøring af vidner, ligesom man forsøger at få mere information omkring de omkommende for at få afklaret om nogen af de dræbte har været påvirket af enten alkohol eller narkotika.

Dette er helt normal procedure i forbindelse med færdselsdrab, lyder det i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorfor eller hvor længe den 41-årige mand kørte i den forkerte retning på motorvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Annonce