Annonce
Alarm 112

Politiet gennemsøgte område ved parkeringskælder i jagten på Carl: Vi leder stadig efter ham, hvor det giver mening

81-årige Carl Petersen forsvandt fra sit hjem i det centrale Horsens torsdag. Tirsdag formiddag er han stadig ikke fundet. Foto: Sydøstjyllands Politi
Sydøstjyllands Politi leder ikke længere aktivt efter 81-årige Carl Petersen, men reagerer på alle henvendelser, lover vicepolitiinspektør.

Horsens: Mandag aften ledte politi og frivillige igen massivt efter den 81-årige demente Carl Petersen, der har været forsvundet siden torsdag.

Politiet fik nemlig mandag eftermiddag et tip om, at Carl måske var blevet set ved parkeringskælderen i forbindelse med Netto i Hospitalsgade, og det tip reagerede man på, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

- Vi ledte i området, men fandt ingen spor efter Carl, fortæller vicepolitiinspektøren.

Han oplyser, at politiet de seneste dage igen har gennemgået mange af de henvendelser, der er kommet ind, siden Carl forsvandt.

- Vi har igen gennemgået alle de henvendelser, vi har fået ind. Og vi har også afsøgt flere steder igen. Men vi har desværre stadig ikke spor af Carl, og derfor har vi mandag valgt at indstille den operative eftersøgning efter ham. Det betyder, at vi ikke længere søger aktivt efter ham, men at vi naturligvis reagerer på alle de tips, vi får ind, siger Stig Simonsen.

Han understreger også, at politiet stadig meget gerne vil høre fra borgere, der måtte have oplysninger i sagen om Carl.


Vi har desværre stadig ikke spor af Carl, og derfor har vi mandag valgt at indstille den operative eftersøgning efter ham.

Stig Simonsen


Annonce

Horsens finkæmmet

81-årige Carl Petersen forsvandt fra sit hjem i det centrale Horsens torsdag. Siden har han været genstand for massiv eftersøgning. Både politi, brandvæsen, organisationen Missing People, Horsens Kommune, familien og masser af frivillige horsensianere har på det nærmeste finkæmmet Horsens' gader, baggårde og offentlige bygninger. Desværre uden held.

- Vi har fået rigtig mange tips, og vi har søgt rigtig mange steder med både hundepatruljer, både og med helikopter. Men nu er vi løbet tør for nye steder at søge, så derfor søger vi ikke aktivt længere, siger Stig Simonsen, der også oplyser, at politiet har underrettet Carl Petersens pårørende om, at der ikke længere søges aktivt efter den 81-årige.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Søndagens coronatal: Stadig lavt smittetryk i Aarhus - men indlæggelserne stiger

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Sport

Sanel Kapidzic trækker stikket fra den professionelle karriere: Familien, kammeraterne og baglåret har sendt det tidligere AGF-talent til Jyllandsserien

Aarhus

Et år med corona: Personligheder fra kulturlivet gør status på året der gik

AGF For abonnenter

Mens AGF (på ny) leder efter en sportschef: Her er fem akutte opgaver, der skal løses

Annonce