Annonce
Alarm 112

Politiet: Håbet om at finde Carl i live svinder time for time

Håbet om at finde 81-årige Carl Petersen i live svinder time for time, lød det søndag aften fra Sydøstjyllands Politi. Foto: Sydøstjyllands Politi
Hele weekenden har foreningen Missing People ledt efter den demente Carl Petersen, der forsvandt i torsdags, men stadig uden held.

Horsens: Det er mere end tre døgn siden, at 81-årige demente Carl Petersen forsvandt fra sit hjem - en ældrebolig på Ceres Centret.

Og håbet om at finde ham i live svinder, lyder det søndag eftermiddag fra vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi.

- Det kan ende i en tragisk udgang. Håbet svinder fra time til time, fordi de oplysninger, vi får og efterprøver, ikke rigtig fører til noget, siger Jørn Bystrup.


Tiden forpasser, og hvis han var så frisk og rørig, som vidnet har set ham, ville han også dukke op i bybilledet. Der er rigtig mange mennesker, der leder efter ham, så jo længere tid, der går, des mere pessimistiske er vi med hensyn til at finde i live. Det har vi også talt med de pårørende om.

Jørn Bystrup, vagtchef, Sydøstjyllands Politi


Han var mere optimistisk lørdag, efter at vidne lørdag formiddag kontaktede politiet og fortalte, at han havde talt med Carl Petersen fredag ved 17-tiden på Allegade.

Vidnet kender Carl Petersen og var ikke i tvivl om, at det var ham. Det gav håb om, at Carl Petersen stadig var i live.

- Men tiden forpasser, og hvis han var så frisk og rørig, som vidnet har set ham, ville han også dukke op i bybilledet. Der er rigtig mange mennesker, der leder efter ham, så jo længere tid, der går, des mere pessimistiske er vi med hensyn til at finde i live. Det har vi også talt med de pårørende om, siger Jørn Bystrup.

Annonce

Brandvæsen ledte med båd

Foreningen Missing People har systematisk ledt efter Carl Petersen både lørdag og søndag, men uden held.

Sydøstjyllands Brandvæsen var søndag ved middagstid en tur på Bygholm Å med båd for at lede under broerne, men det gav heller ingen resultat. Status er nu, at politiet ikke aktivt søger efter Carl Petersen.

- Eftersøgningen er ikke som sådan indstillet. Vi efterprøver, hvis vi får henvendelser fra familien eller offentligheden om relevante steder, der skal afsøges. Men vi har ikke modtaget tips, der gør, at der er bestemte steder, vi kan lede. Vi har nogle fokuspunkter, blandt andet steder, hvor han tidligere har boet, som vi løbende holder patruljetilsyn med. Men vi har ikke noget eftersøgningsmandskab indkaldt, siger vagtchefen, der er i tæt dialog med Carl Petersens pårørende.

Eftersøgningen overgår nu til lokalpolitiet, der mandag tager stilling til, hvad der videre skal ske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

Alarm 112

Kom ind via kælderen

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce