Annonce
Aarhus

Politiet har indstillet eftersøgning ved Den Permanente

En grundig eftersøgning gav ingen resultat. Foto: Jens Thaysen

Eftersøgning gav ingen forklaring på, hvad det var, som en person havde set i vandet ved Riis Skov.

AARHUS: Det endte uden resultat, da Østjyllands Politi, Marinehjemmeværnet og Østjyllands Brandvæsen torsdag eftermiddag og aften ledte efter en 'genstand' i vandet ved Den Permanente i Risskov.

En anmelder havde set en 'genstand' i vandet. Derfor gik man i gang med at undersøge, om genstanden kunne være et menneske.

Men trods en grundig og langstrakt eftersøgning, der blandt andet forgik med hjælp fra sonar, må Østjyllands Politi torsdag aften erkende, at der ikke kom noget resultat ud af det grundige arbejde.

Det fortæller vagtchef Peter Hunniche.

- Vi er færdige. Vi har afsøgt godt og vel hele det område, hvor det gav mening, og vi har ikke fundet noget, fortæller han til Århus Stiftstidende.

Det er derfor uafklaret, hvad det var for en 'genstand', som en person så i vandet ved Den Permanente tidligere på dagen.

Vagtchef Peter Hunniche forklarede tidligere over for Århus Stiftstidende, at politiet havde fået overbragt en video, der viste 'noget' ude i vandet. Politiet kunne dog ikke fastslå, hvad det var videoen viste.

- Det kan have været en træstamme, en plastikpose eller måske bare en skygge, forklarede han tidligere torsdag, mens eftersøgningen endnu stod på.

Annonce
Foto: Jens Thaysen

Forsvundet siden natten til lørdag

Østjyllands Politi har siden 27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost natten til lørdag ledt efter ham.

Ifølge vagtchefen hos Østjyllands Politi var pårørende til Steffen Dam Jensen til stedet i forbindelse med dagens eftersøgning.

Ingen ved, hvad der er sket med den 27-årige, men pårørende til forsvundne fortalte tidligere på ugen til Århus Stiftstidende, at de troede på miraklet, men forventede det værste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stem her: Her er de tre finalister i spil til årets grønne Bernhardt-pris

Annonce