Annonce
Aarhus

Politiet kaldt ud for at stoppe høj musik: Nu er gæst sigtet for indbrud

Arkivfoto: Scanpix

RISSKOV: Det er dumt at besøge en lejlighed, hvorfra der lyder høj musik til gene for naboerne, hvis man samtidig er i besiddelse af tyvekoster. Det må en 27-årig mand sande, efter en patrulje fra Østjyllands Politi i nat blev kaldt til Risskov.

Nogle borgere på Tornagervej i Risskov gad til sidst ikke høre mere på støjen fra en lejlighed og ringede derfor til politiet. En patrulje, som var i området, kørte forbi for at få en snak med beboerne.

På vej hen til opgangen, mødte betjentene en ulåst bil med førerdøren åben, og ud fra den larmende lejlighed kom en 27-årig mand gående. Han havde netop været på besøg på stedet. Da betjentene kendte den 27-årige godt, besluttede de at tage en snak med ham. Han virkede noget påvirket af narko, og rundt om halsen hang en bilnøgle, som passede til bilen, der holdt med døren åben.

Han nægtede selv at have kørt den og fortalte, at det var en ven, som nu var stukket af, der havde ført bilen. Patruljen ransagede bilen og i bagagerummet fandt de flere koster, som viste sig at stamme fra et indbrud i Risskov i sidste uge.

Den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce